Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Scurtcircuit între preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi colegii săi de partid, consilieri judeţeni ai PSD

Autor:

Data: 11 decembrie 2019, 23:21

  •  
  •  
  •  

Lipsă totală de comunicare şi consens între consilierii judeţeni ai PSD şi  preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea în cadrul şedinţei ordinare din  data de 11.12.2019.  

La punctul 12  de pe ordinea de zi privind emiterea acordului de principiu pentru identificarea și evaluarea, în vederea achiziționării, a unui teren în suprafață de aproximativ 15 ha pentru construirea unei stații de tratare mecano-biologică a deșeurilor municipale și asimilate, s-a produs scurtcircuitul între preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi colegii săi de partid, consilieri judeţeni ai PSD.

 Cel mai probabil, consilierii judeţeni ai PSD, au încercat să respecte ordinele date pe linie  de partid  şi astfel  s-a ajuns în situaţia în care  am putut asista la o lipsă totală de comunicare şi consens între ei şi  preşedintele CJ Dâmboviţa.

Lucrurile au stat  astfel: a fost prezentat raportul de specialitate  privind emiterea acordului de principiu pentru identificarea și evaluarea, în vederea achiziționării, a unui teren în suprafață de aproximativ 15 ha pentru construirea unei stații de tratare mecano-biologică a deșeurilor municipale și asimilate.

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea a luat cuvântul şi a subliniat faptul că vrea  să facă  câteva precizări pentru a elimina “ ceaţa din mintea unora” spunând că este vorba doar de un accord de principiu şi nu de cumpărarea unui teren.

În replică, a intervenit, colegul de partid al preşedintelui CJ, consilierul Sache Neculaescu, liderul de grup al social-democraţilor în CJ, care a solicitat o pauză de consultări.

 Pauza  a fost luată, s-a încercat şi  atragerea preşedintelui CJ, Alexandru Oprea la consultări, însă acesta a refuzat categoric, spunând cu subiect şi predicat  că vrea să vadă cine se abţine de la PSD la acest punct.

 Lucrările sedinţei au fost reluate, colegul de partid al preşedintelui CJ, consilierul Sache Neculaescu, liderul de grup al social-democraţilor în CJ, a cerut  amânarea acestui punct.

Imediat a intervenit  consilierul PNL, Bogdan Marcu, ceva mai vocal  în şedinţele CJ, spunând că  proiectul nu poate fi amânat deoarece ordinea zi a fost aprobată  la începutul şedinţei.

 Fără să stea prea mult pe gânduri, liberalul Gabriel Grozavu a luat cuvântul şi îl  anunţă  pe preşedintele CJ, Alexandru Oprea că  grupul PNL va vota proiectul  având în vedere că este în perioada sărbătorilor de iarnă şi fac un gest  de umanitate,ajutând un om aflat în dificultate.

Oarecum intervenţia liberalului a fost puţin ironică dar totodată a anunţat succesul  preşedintelui CJ, Alexandru Oprea  cu sprijinul PNL, în faţa colegilor săi de PSD.

Chiar şi vicepreşedintele Alin Manole s-a numărat printrei cei care  s-au abţinut. Oare vorbim din nou despre trădare? Domnule preşedinte CJ,Alexandru Oprea, nu cumva un apropiat al dumneavoastră, v-a trădat ?

Cu siguranţă toate aceste neclarităţi  vor fi tranşate dur la PSD Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.