Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roşie Dâmboviţa a adus speranța în sânul unei familii nevoiaşe din satul Drăgăești-Pământeni,comuna Mănești

Autor:

Data: 9 decembrie 2019, 14:49

  •  
  •  
  •  

Crucea Roşie Dâmboviţa  alături de sponsori şi oameni  cu suflet mare, continuă campania de ajutorare a familiilor nevoiașe din judeţ.

 De această  dată, Crucea Roşie Dâmboviţa în colaborare cu   oameni cu sufelet mare  şi Primăria Măneşti, a adus speranța în sânul  unei familii nevoişe  din satul Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești.

Este vorba despre o familie, mamă şi cinci  copii  cu vârste cuprinse între 3 şi 12  ani, din satul Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești, cu probleme de natură socială.

Această  familie  locuia într-o singură cameră. Oameni cu sufelet mare  le-au construit într-un timp foarte scurt, o nouă  cameră şi o bucătărie. Crucea Roşie Dâmboviţa   a răspus   imediat apelului  de a sprijini  această familie.

Luni, directorul Crucii Roşii Dâmboviţa,Raul Pavelescu alături de alţi doi voluntari, a vizitat noua  familia și le-a dăruit acestora alimente neperisabile, îmbrăcăminte, precum și dulciuri și electrocasnice  pentru utilarea  bucătăriei:  un aragaz,un frigider,o maşină  de spălat,un televizor. Nu a lipsit ajutorul financiar în valoare de 1000 de lei.

Prin acestă  acţiune,  Crucea Roşii Dâmboviţa a încercat să aducă un freamăt de speranță și de încredere pe chipurile celor  şase  suflete necăjite și împovărate de mulțimea problemelor cotidiene.  Crucea Roşie Dâmboviţa va continua astfel de proiecte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.