Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Scutiri la plata majorărilor de întârziere pentru locuitorii din Corbii Mari

Autor:

Data: 6 decembrie 2019, 14:42

  •  
  •  
  •  

Cetățenii comunei Corbii Mari, care își vor achita în integralitate debitele restante privind taxele și impozitele locale până la data de 20 decembrie 2019, vor beneficia de scutiri la plata majorărilor de întârziere.

Decizia a fost luată în urma aprobării unei hotărâri de Consiliu Local.

“ În temeiul art. 185, alin. 1 litera b si alin. 6 din Legea 207/2015 privind Noul Cod de procedura Fiscala,republicata si modificata Primăria Comunei Corbii Mari a adoptat Hotărârea nr. 79 din 31.10.2019 prin care a fost aprobată:

Procedura de anulare de la plata majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare constând în impozite şi taxe localejnclusiv amenzi, datorate bugetului local de către persoanele fizice de pe raza administrativ teritorială a Comunei Corbii Mari.

Prezenta procedură se aplică persoanelor fizice care datorează majorări de întârziere bugetului local al Comunei Corbii Mari, pentru neachitarea impozitelor şi taxelor localejnclusiv amenzi la termenul de 20.12.2019.

Pentru a beneficia de aceste scutiri, trebuiesc îndeplinite următoarele condiţii:

1 .Depunerea cererilor pentru a beneficia de aceste facilităţi până la data de 20.12.2019, inclusiv, la Compartimentul Taxe şi Impozite Locale;

2.Achitarea integrală a obligaţiilor fiscale principale restante, inclusiv amenzi pana la 20.12.2019, existente în sold la data plăţii.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi la sediul primăriei – Compartimentul Taxe şi Impozite Locale” se arată în adresa făcută publică de către conducerea Primăriei comunei Corbii Mari

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.