Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dezvăluiri INCENDIARE din CEX-ul PSD Dâmboviţa: angajaţi urmăriţi şi agentul secret service

Autor:

Data: 6 decembrie 2019, 10:40

  •  
  •  
  •  

Joi, 5 decembrie, la ceas de  seară a avut  loc Comitetul  Executiv  al  PSD Dâmboviţa . A fost o întâlnire de partid  unde spiritele au fost destul de aprinse cu dezbateri  şi analiză  pe seama rezultatului  alegerilor  prezidenţiale dar şi cu afirmaţii şi reproşuri  la adresa  unor lideri politici dar care au şi responsabilitate  deplină în  ceea ce priveşte conducerea judeţului Dâmboviţa.

 Din punct de vedere politic , lucrurile s-au tranşat şi  s-a luat decizia ca pe data de 10 ianuarie 2020,  să se organizeze  Conferinţă Judeţeană  de alegeri la PSD Dâmboviţa.

Aşa cum am amintit,  în cadrul Comitetului Executiv  al  PSD Dâmboviţa s-au făcut  atât  afirmaţii cât  şi reproşuri   la adresa  preşedintelui  CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, care nu a fost prezent la întâlnire.

Cu subiect  şi predicat, actualul preşedinte PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb  a spus că nu este  de acord  cu politica administrativă  de la CJ,  în ceea ce priveşte  relaţia  conducerii instituţiei cu  angajaţii.  

Concret, preşedinte PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb   a spus că nu mai suntem pe vremea comunismului, iar angajaţii  nu trebuie să fie urmăriţi, trecuţi pe caiet când ies şi când vin în  CJ Dâmboviţa, ba mai mult , uneori sunt   supuşi la presiuni şi penalizaţi. 

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb   a tras un semnal  de alarmă,spunând că aceste practici  comuniste trebuie să înceteze iar angajaţii trebuie să vină  de drag la serviciu nu cu gândul că  urmează o zi de teroare.  

Mai mult, preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb    a ţinut să sublinieze  faptul că   în cadrul  sedinţelor  de la partid   s-au luat nişte  hotărâri    de care  preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea  ar fi trebuit  să ţină cont  şi în plan administrativ, adică  la CJ Dâmboviţa, însă  nu au fost aplicate.

 S-a vorbit şi despre un excedent  bugetar  care există la Consiliul Judeţean Dâmboviţa   şi care  nu este gestionat  cum se cuvine. 

Discuţiile în  cadrul Comitetului Executiv  al  PSD Dâmboviţa au fost mult mai ample .

 Ca şi concluzie, în ceea ce priveşte situaţia de la CJ Dâmboviţa, lucrurile sunt  mult mai  complicate.   

Din informaţiile pe care le deţinem, se pare că şi vicepreşedintele CJ, Alin Manole a dezvoltat o pasiune din a urmări angajaţi, acesta  folosindu-se  de influenţa dată de funcţie pentru  a şti   în timp real cine intră şi cine iese din CJ Dâmboviţa .

 Oare, acest domn se crede agent  secret service?

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.