Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. O lume de poveste la clasa a III-a, Școala Cornești unde deputatul Claudia Gilia a fost mesagerul lui Moș Nicolae

Autor:

Data: 5 decembrie 2019, 20:41

  •  
  •  
  •  

Primul Moş cu tolba plină este Moş Nicolae, despre care se spune că, în noaptea de 5 spre 6 decembrie,  vine la geamuri, vede copiii care dorm şi dacă sunt cuminţi, le lasă dulciuri şi alte daruri în ghetuţe.

Moş Nicolae nu se arată niciodată, însă are  ajutoare  iar povestea darurilor aduse pe furiş copiilor în această noapte a început acum foarte mult timp. Tradiţia se păstrează şi astăzi.

Mărturie ne-a fost astăzi, sosirea  mesagerilor lui Moș Nicolae,deputatul  Claudia Gilia şi Nicholas Alexander,  la  clasa a III-a de la Școala Cornești.  Pe doamna  deputat  Claudia  Gilia  şi cei  18  elevi , îi leagă o prietenie  veche.

Deputatul Claudia Gilia a fost  din nou mesagerul lui Moș Nicolae pentru cei 18 elevi. De cum a intrat pe ușă, Claudia Gilia a fost întâmpinată cu mare bucurie de cei mici și asta pentru că se cunosc foarte bine.

  După  revederea plină de bucurie  şi emoţie,  deputatul Claudia Gilia   alături de cei  18 elevi şi doamna învăţătoare Ioana Crudu au   iniţiat un atelier de  creaţie  unde elevii din Cornești au demonstrat că au mânuțe de aur. Au decupat, lipit, modelat și desenat cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun.

Ce a urmat a fost de poveste, momentul mult aşteptat  când deputatul Claudia Gilia le-a oferit darurile de la  Moş Nicolae.  Bucurie,emoţie şi zâmbete am putut  surprinde pe chipul  celor 18  elevi  de la  clasa a III-a de la Școala Cornești.

 Încântați de cadouri,  copiii și-au manifestat deschis muţumirile şi gândurile alese.   Copiii au prezentat   şi un mic spectacol de cântece și colinde.

Doamna deputat Claudia Gilia a ţinut  să sublinieze că  zâmbetele și candoarea acestor copii sunt daruri prețioase pentru adulți.

Cu greu s-au despărțit de doamna deputat care va revini la Cornesti.

.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.