Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Esenţa schimbării e în tine! Fii voluntar!”

Autor:

Data: 5 decembrie 2019, 21:31

  •  
  •  
  •  

În data de 5 decembrie a fiecărui an este celebrată Ziua internațională a voluntarilor.

Această zi este văzută ca o ocazie unică pentru voluntari și organizații de a celebra eforturile lor depuse de-a lungul unui an, de a împărtăși cu ceilalți valorile pe care le prețuiesc și de a-și promova munca lor în cadrul comunităților, organizațiilor neguvernamentale, agențiilor ONU, autorităților guvernamentale sau în cadrul sectorului privat.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarului la  Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”  a avut loc  evenimentul „Esenţa schimbării e în tine! Fii voluntar!”.

 În  cadrul  evenimentului elevi de la Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” și Liceul de Artă „Bălașa Doamna” din Târgovişte au aflat despre importanța și beneficiile implicării în sprijinirea comunității din care fac parte de la colegii și prietenii lor, voluntari ai Crucii Roșie – Filiala Dâmbovița, Biblioteca Județeană Dâmbovița, Centrul Europe Direct Târgovişte, Organizaţia „Salvaţi Copiii” și Inspectoratul Județean de Poliţie Dâmboviţa.

 Nu au lipsit  momentele artistice, dansuri  şi piese  de teatru,puse în scenă  voluntari ai Crucii Roșie – Filiala Dâmbovița, Biblioteca Județeană Dâmbovița, Centrul Europe Direct Târgovişte, Organizaţia „Salvaţi Copiii”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.