Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De 1 Decembrie, comuna Niculeşti a sărbătorit românește cu Fuego

Autor:

Data: 1 decembrie 2019, 23:49

  •  
  •  
  •  

Comuna dâmboviţeană Niculeşti  a sărbătorit    cum se cuvine 1 Decembrie. Manifestările  au  fost pregătite în cele mai mici amănunte.  

 În prima parte a zilei  admnistraţia locală  condusă de edilul Dorinel Soare, a adus omagii şi a depus coroane de flori pentru eroii care au luptat pentru reîntregirea României şi au făcut posibilă Marea Unire. 

 În cea de-a doua parte a zilei, Primăria şi Consiliul Local  Niculeşti  au pregătit   în premieră, un spectacol   unde comunitatea    a sărbătorit româneşte.

În ciuda vremii friguroase, locuitorii comunei Niculeşti și-au făcut timp și au venit în curtea Căminului Cultural  pentru a fi la un loc cu cei care își iubesc țara.

Fuego a    onorat invitaţia  și a fost alături de  comunitatea  din Niculeşti, într-o zi atât de specială.

Hai la mulţi ani,române! A fost una dintre piesele pe care a cântat-o Fuego .  Cei prezenţi  nu au stat pe gânduri şi au încis o horă.  

La eveniment au fost prezenţi, deputaţii Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan,preşedintele CJ Dâmboviţa,directorul LDP Dâmboviţa, Cristian  Avanu,inspectorul şcolar adjunct, Cristina Stroe şi  alţi invitaţi.

Fuego a cântat şi  melodia – Unire frați, unire! Acestă melodie ar trebui  să fie ascultată cu mai multă atenţie de unii  politicieni  dâmboviţeni şi să tragă  concluzia.

 Pe scenă au urcat şi alţi artişti  renumiţi precum Steliana Sima,Vali Vijelie,Emilia Florea, Adriana Deaconu şi Liliana Geapana.  Nu a lipsit tradiţionala fasole cu cârnaţi iar seara  s-a încheiat    cu un foc de artificii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.