Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mesajul primarului Marian Şerban cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Autor:

Data: 1 decembrie 2019, 8:44

  •  
  •  
  •  

Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, mesajul primarului comunei Poiana, Marian Şerban, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

“Ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României, este înscrisă în calendare şi în inima fiecărui român ca o zi sfântă, reprezentând cea mai mare sărbătoare naţională a poporului nostru.

În urmă cu 101 de ani, în acea zi devenită istorică, la 1 decembrie 1918, s-a înfăptuit Unirea cea Mare de la Alba-Iulia, vis multisecular pentru care au luptat şi s-au jertfit nenumărate generaţii de înaintaşi.

Această sărbatoare are pentru noi învăţăminte care trebuie să ne ghideze în viitor. Dorinţa de unire şi stăruinţa în a o transforma în realitate rămân pentru generaţiile de astăzi ale României un exemplu de solidaritate, încredere şi perseverenţă.La această dată, fiecare român, dintr-un firesc sentiment de mândrie naţională, cinsteşte înaintaşii neamului şi pe toți cei care au luptat pentru unitatea şi demnitatea naţiunii române.Fie ca această sărbătoare să ne găsească uniţi, iar idealurile strămoşilor noştri să devină realitate.Vă urez tuturor celor care simţiţi româneşte să aveţi tăria de a vă asuma trecutul şi înţelepciunea de a face din tradiţie şi din prezent premisele unui viitor mai bun şi mai prosper.

La Mulţi Ani, România! La mulţi ani, români!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.