Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

GALA FARMACIȘTILOR: Dâmboviţa a fost pe podium

Autor:

Data: 22 noiembrie 2019, 8:24

  •  
  •  
  •  

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, în calitate de membru în Comisia de Sănătate și Familie din cadrul Camerei Deputaților,  a participat la cea de-a VIII ediție a „Galei farmaciștilor”, eveniment de amploare desfășurat la București, care adună specialiștii în domeniu şi îi premiază pe cei mai buni dintre ei.

Înainte de a întra în politică, deputata Carmen Holban a pus bazele uneia dintre cele mai importante rețele de farmacii din judeţul Dâmbovița, Farmaciile Hyperici .

HYPERICI FARM  s-a deschis  în anul 1996, prima farmacie în zona Balaban, pe strada Maior Breziseanu, nr.24.

In prezent  îşi desfăşoară  activitatea în 7 zone importante din oraşul Târgovişte: in zona Balaban,in incinta Magazinului Chindia, langă Primarie, in zona Spitalului Judetean, in incinta Magazinului Muntenia, in incinta supermarketeului Kaufland din microraionul 6, in incinta complexului Pavcom

In mediul rural au infiintat 9 farmacii și puncte de lucru in localitatile:Barbulet, Gura Barbuletului, Gura Sutii, Lunguletu, Priboiu, Razvad, Tatarani, Valea Voievozilor şi  Vacaresti :

„ Am participat aseară la GALA FARMACIȘTILOR, eveniment cu o puternica încărcătura emoțională. O multitudine de premii acordate colegilor farmaciști pentru profesionalismul de care au dat dovada în întreaga activitate farmaceutică, premii acordate pentru tot ce înseamnă aceasta nobilă profesie: seriozitate, exactitate, rigurozitate și mult suflet…

Dambovita a fost pe podium, fapt pentru care felicit Colegiul Dambovita pentru nominalizări!

De asemenea, felicit Colegiul Național pentru activitatea sa și pentru modul în care a organizat a 8-a ediție a acestei Gale a Farmaciștilor!

O felicit pe colega noastră, farmacista Oana Voicu, pentru faptul că a intrat în competiție cu aceasta carte: “Droguri cu consecințe fizice și psihice” – o carte pe care toți tinerii trebuie sa o citească dar o recomand tuturor. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc domnului profesor Lupuleasa pentru implicarea domniei sale în toată activitatea desfășurată până acum în relația de formare a farmaciștilor, de îndrumare dar și de perfecționare!

Și, bineînțeles, aștept cu nerăbdare următoarea ediție!!!”, a declarat  deputat Carmen Holban.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.