Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia : Ziua Internațională a Drepturilor Copilului este o bună ocazie de a trage un semnal de alarmă asupra problemelor cu care se confruntă copiii

Autor:

Data: 20 noiembrie 2019, 12:52

  •  
  •  
  •  

În fiecare an, pe 20 noiembrie – pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului – UNICEF sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, promovează respectarea drepturilor copilului și organizează campanii de strângere de fonduri pentru problemele cele mai presante cu care se confruntă copiii, astfel încât fiecare copil să se dezvolte la potențialul maxim.

Deputatul  PSD Dâmboviţa, conf.univ.dr. Claudia Gilia este unul dintre politicienii  dâmboviţeni dar  şi  unul dintre  parlamentarii României  care pun  suflet dar şi mare accent  pe acţiunile şi demersurile   legislative  care să îmbunătățesc ă situatia copiilor.

Deputatul  Claudia Gilia  nu a omis   să sublinieze faptul că  alături de colegii din Parlament și din județ,  s-a implicat în acțiuni care sprijineau respectarea drepturilor copiilor:

Ziua Internațională a Drepturilor Copilului este o bună ocazie de a trage un semnal de alarmă asupra problemelor cu care se confruntă copiii. Este vorba de abandon școlar, riscul crescut la exluziune socială din cauza sărăciei, a violențelor îndreptate asupra lor și a nerespectării drepturilor unor categorii de copii.

De când m-am implicat în politica am cautat să îmbunătățesc situatia copiilor. Am fost alături de Crucea Roșia, UNICEF, de colegii mei din Parlament și din județ în acțiuni care sprijineau respectarea drepturilor copiilor. Am susținut modificarea legilor în favoarea copiilor, am fost implicată prin școli și comunitati locale la proiecte de educație și acte de caritate.

Consider ca singura șansă de a ne asigura că fiecărui copil ii sunt respectate drepturile este sa asiguram șansă la o educație EGALĂ și CALITATE.

Astăzi, de #WorldChildrensDay, se implinesc 30 de ani de la ratificarea Convenției cu privirele la drepturile copilului, tocmai de aceea, m-am îmbrăcat în albastru.

Sper ca în anii care vin sa nu avem copii care merg la culcare flamanzi, care abandonează școală din cauza sărăciei sau pentru care nu se găsesc fonduri pentru tratamente medicale corespunzătoare.” , a scris  deputatul  Claudia Gilia  pe pagina  sa de socializare.  

20 noiembrie 2019, Ziua Internațională a Drepturilor Copilului  şi  este ziua dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Convenției cu Privire la Drepturile Copilului

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.