Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează la introducerea reţelei de canalizare şi asfaltarea a 8,8 km de străzi, investiţii majore pentru comunitatea din Răzvad

Autor:

Data: 18 noiembrie 2019, 14:15

  •  
  •  
  •  

Nu  trebuie  să ascundem faptul că PNDL a reprezentat   pentru localităţile din România, inclusiv şi pentru cele   din Dâmboviţa , sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară  să fie asigurat un set minim de servicii publice în sănătate, educație, apă – canalizare, iluminat public, drumuri.  

La nivelul judeţului  Dâmboviţa, investiţiile  cu finanţare prin PNDL, proiect cu proiect, lucrurile încep să iasă „la lumină”, dar asta nu înseamnă că se fac toate chiar cum ai bate din palme.

 Comuna  Răzvad   se numără printre localităţile  dâmboviţene  care a primit un real sprijin din partea  Guvernului Dăncilă.

O investiţie  cu finanţare prin PNDL,  mult aşteptată  şi vitală pentru comunitatea   din Răzvad   a început în forţă şi este în plin proces de implementare .

 Este vorba  despre    reţeaua  de canalizare  în satele Valea Voievozilor  şi  Răzvad  . Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor, dar şi o extindere în satul Răzvad este finanţat  prin PNDL şi are o valoare de 12.739.476 lei.

Prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării și lucrări de branșament pentru gospodăriile din zonă. Firma constructuare   lucrează  într-un ritm alert  şi există şanse ca investiţia să fie finalizată  mult mai  devreme .

La ora transmiterii acestei ştiri,primarul  Emanuel  Spătaru ne-a declarat  că  s-au realizat  deja 7 km de reţea de canalizare  şi  este vorba  despre strada Via Mare, Ing. Bruneanu,lt. Marinescu,Preot Goglea ,Furtuneşti,Drăguţoieşti, Gura Văii  şi  Livada  cu Pruni.

Se lucrează  la foc automat şi la asfaltarea DC 16

Cu fonduri  europene obţinunte prin  AFIR, în comuna Răzvad  este  în plin proces de implementare  un proiect ce vizează  asfaltarea a 8,8 km  de străzile . 

În plin  proces  de asfaltare  este DC 16- Răzvadul  de Jos -Răzvadul de Sus – sat Gorgota . Tot în acest proiect   sunt prinse şi străzile: Bisericii(Răzvadul de Jos) Fete, Gării, Lt. Marinescu, Ing Bruneanu (tronsoanele din Aleea Mănăstirii).

Valoarea acestui  proiect  este de 4 milioane lei, finantat prin AFIR, măsura 7.2.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.