Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu dă primul mesaj mobilizator pentru PSD Dâmboviţa: “Haideţi la treabă .De astăzi,începe turul 2 “

Autor:

Data: 11 noiembrie 2019, 9:49

  •  
  •  
  •  

Proverbul “ Omul sfințește locul”, s-a reconfirmat  din nou la  Voineşti,  în ceea ce priveşte şi activitatea pe linie de partid   a edilului Dănuţ Gabriel Sandu, viceprimarului Constantin Popa  şi  a echipei de consilieri locali  a PSD, care sunt acei oameni în urma cărora se vede ceva, și care au sădit sămânța omului de calitate. 

La Voineşti, PSD a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale   din 10 noiembrie 2019 , cu scorul de 42%.  Echipa PSD Voineşti  în frunte cu edilul Gabriel Dănuţ Sandu  este una dintre puţinele organizaţii ale PSD Dâmboviţa  care a făcut campanie electorală  din poartă în poartă şi nu a ţinut să-şi popularizeze activitatea pe reţelele de socializare.

Nu trebuie să ascundem faptul că  de foarte multe ori, gurile rele de prin PSD Dâmboviţa, acuza organizaţia PSD Voineşti de trădare, însă  munca şi rezultatul obţinut  de PSD Voineşti, au confirmat faptul că alţii  sunt trădătorii  care nu fac altceva decât să strice imaginea  celor ce muncesc şi pun suflet pentru partid . 

Un lucru este foarte important de menţionat , primarul comunei Voineşti,  Gabriel Dănuţ Sandu   a fost   şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, însă  anul trecut, pe 20 decembrie,  a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PSD . Dănuţ Gabriel Sandu a precizat că a rămas  un membru  devotat al Partidului Social Democrat, singurul partid în care a activat şi activează şi pentru care îşi face datoria cu devotament. 

Cât a fost vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Dâmboviţa din anul 2009 şi până în 2018, Dănuţ Gabriel Sandu, a coordonat activitatea politică în zona Colegiului electoral „Valea Dâmboviţei”, obţinând rezultate remarcabile la nivel judeţean, în toate scrutinele electorale, atât ca număr de voturi cât şi ca procentaj.

De multe ori, primarului Gabriel Dănuţ Sandu şi echipei PSD Voineşti,  li se mai și neagă valoarea tocmai pentru că insistența cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte și lucruri pe placul societății, fără să dorească să fie priviți ca excepții și recompensați pentru asta, stârnește și invidia și, poate, ura celor  care doar mimează că sunt  devotaţi partidului şi că fac  numai ei bine.

Edilul Gabriel Dănuţ Sandu  a avut şi un mesaj  foarte tranşant, la mai putin de 24 de ore de la finalizarea votului  pentru primul tur al alegerilor  prezidenţiale.

Bună dimineaţa !Haideţi la treabă .De astăzi,începe turul 2 .Avem nevoie de toti votanţii Pro România şi nu numai atât .Eu simt ca se poate .Trebuie să dăm dovadă de înţelegere, să lăsăm la o parte tot ceea ce înseamnă orgoliu şi numai asa putem fi învingători în finală .Am dus candidatul nostru în turul 2 de aici încolo de la centru trebuiesc luate hotărări înţelepte .Dacă nu facem astăzi alianţe riscăm izolarea cu 30 %.Doamne ajută .”, a declarat primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu.

Un lucru este sigur, numărul celor care lasă ceva semnificativ după ei pare a se împuțina într-o lume în care totul pare de unică folosință, chiar și respectul față de cei ce se încăpățânează să lase ceva semnificativ în noi, pentru noi, pentru cei care ne mulțumim cu vorba, „fie ce o fi, azi, mâine vom vedea”. Omul, prin excelență, are datoria să lase celor care vin după el posibilitatea de a se rosti, în amintirea lui, vorba, „omul acesta a sfințit locul”!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.