Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Volumul IV ,,Noua Chindie”-capitolul 40,,Minunea s-a implinit de Paşte” din lucrarea „Fotbal sub Turnul Chindiei” de Gabriel Degeratu

Autor:

Data: 9 noiembrie 2019, 8:33

  •  
  •  
  •  

Istoria sportului cu balonul rotund  din Târgovişte curge fără întrerupere,cu partide de Liga I după o promovare de 23 de ani dorită.

A apărut  cel de-al patrulea  volum  ,,Noua Chindie”-capitolul 40,,Minunea s-a implinit de Paşte” din lucrarea  „Fotbal sub Turnul Chindiei” de Gabriel Degeratu, cel mai longeviv corespondent al TVR, autorul unor materiale sportive deosebit de ample despre istoria fotbalului târgoviștean, și implicit dâmbovițean,  autorul acestei impresionante lucrări despre un secol de sport cu balonul rotund la Târgoviște.

 În volumul IV  ,,Noua Chindie”-capitolul 40,,Minunea s-a implinit de Paşte”, autorul Gabriel Degeratu, vorbeşte pe larg despre campionatul promovării în divizia A al Chindiei,2018-2019, cu toate poveştile fabuloase ale unei campanii încheiate triumfal cu titlul de campioană incontestabilă a secundei ligi a României,unde Târgoviştea s-a dovedit cea mai bună,superioară Clinceniului,colegă de promovare şi ea, de pe locul al doilea,dar mai ales mult lăudatelor formaţii din centrele de traditie precum Clujul,Aradul,Ploieştiul,Piteştiul,care au suportat cu greu urcarea în elita a echipei noastre.

Spre sfârşit de an veţi putea citi capitolul 41, al cărui conţinut se scrie chiar acum,in timp real,un campionat de Liga I cu meciurile de acasă jucate de Chindia la Ploieşti.

Asta pentru că stadionul inaugurat în 1949,construit prin muncă patriotică,îşi va schimba complet înfăţişarea.

Va fi regazonat terenul,vom avea nocturnă,tribuna dinspre strada Justitiei va fi refacută si modernizată,,,potcoava” dinspre pompieri a fost demolată,ca şi partea dezafectată de ani de zile dinspre Iazul Morilor,aici urmând a fi construită o tribună modernă,cu toate dotările pentru jucători,antrenori şi presa sportivă.

Va veni vremea ca şi acest volum să poată fi citit şi pe hârtie,până la acel moment mult aşteptat el putând fi parcurs accesând ,,Fotbal sub Turnul Chindiei-Blogger.com” !

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.