Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Voineşti: Alpha Medica – prima clinică din România specializată în terapii celulare regenerative

Autor:

Data: 9 noiembrie 2019, 19:42

  •  
  •  
  •  

Pe 16 noiembrie 2019, în comuna  dâmboviţeană Voineşti,   va fi inaugurat Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica.

 Alpha Medica este centru medical specializat pe tehnici celulare regenerative, laserterapie, oxigenoterapii, estetică şi wellbeing.

În epoca tehnologiei și a inovațiilor în toate domeniile, medicina nu putea rămâne în urmă. Tratamentele regenerative devin noul standard în medicină, de acum mai accesibil pentru publicul larg.

Medicina regenerativă reprezintă o revoluție în ceea ce privește tratamentele clasice, îmbunătățindu-le exponențial efectul terapeutic pozitiv. Alpha Medica a pornit de la motto-ul “inovăm pentru sănătate”.Alpha Medica îşi  propune să devină un etalon în ceea ce privește îngrijirea medicală regenerativă ultra modernă.

Tratamentele celulare inovatoare, utilizate de clinica Alpha Medica reprezintă promisiunea ameliorării bolilor osteo-articulare, neurologice, pulmonare, cardiovasculare sau autoimune, răspunsul medical corect pe care îl așteptau generații întregi.

Pe lângă aceste tratamentele regenerative de baza, clinica Alpha Medica reunește sub aceeași paletă terapii complementare: terapia cu oxigen hiperbaric, oxigenoterapia intravenoasa, terapii sistemice de wellbeing, energizare și regenerare a corpului, dar și servicii de medicină dentară, estetică facială și corporală de ultimă generație, adresându-se unei game largi de pacienți, putând astfel răspunde în mod personalizat fiecăruia dintre ei.

În perioada 18 – 21 noiembrie 2019, Alpha Medica organizează „Ziua porţilor deschise” şi vă invită să îi treceți pragul pentru a descoperi beneficiile terapiilor regenerative integrate care pun accent pe cauză și nu pe efectul numeroaselor afecțiuni!

Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica îl aduce, în premieră în România, pe dr. Bansal Himanshu, CEO Revitalife Science INDIA, partener Alpha Medica ROMANIA, consultant și specialist Terapii Celulare Regenerative, Chirurgie Spinală și Medicină Regenerativă. https://alphamedica.ro/

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.