Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgul Tradiţional de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, păstrat cu sfinţenie la Voineşti

Autor:

Data: 9 noiembrie 2019, 10:25

  •  
  •  
  •  

În zi de mare sărbătoare creştină, de Sfiinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, la Voineşti se organizează  de zeci de ani un târg de toamnă care deja ocupă un loc de cinste în tradiţia judeţeană şi care an de an reuşeşte să strângă laolaltă sute de comercianţi şi mii de dâmboviţeni.

Administraţia de la Voineşti a continuat tradiţia şi le-a oferit dâmboviţenilor şansa să se aprovizioneze cu produse tradiţionale şi să-şi umple cămările cu legume şi fructe provenite direct de la producători.

Vizitatorii au avut parte şi de o ofertă bogată de brânzeturi, produse tradiţionale din carne, legume, fructe, produse apicole, ţesături şi diverse obiecte din lemn şi nu numai lucrate de meşteri dâmboviţeni dar şi din judeteţe învecinate.

Edilul Gabriel Dănuţ Sandu a fost şi anul acesta gazdă primitoare.Nu a ezitat să transmită un gând voineştenilor.  

Alături de edilul Gabriel  Sandu a fost şi viceprimarul Claudiu Popa, deputaţii Corneliu  Ştefan şi Carmen Holba,fostul deputat  Gheorghe Ana, vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea, Radu Popa .   Cu toţii au mers  şi au vizitat târgul. Pe această cale îi urăm şi domnului primar, Gabriel Dănuţ Sandu un călduros „La mulţi ani!”, multă sănătate şi putere de muncă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.