Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pregătirile pentru alegerile prezidențiale sunt în linie dreaptă în Dâmboviţa.433 de secţii de votare,425.942 de alegători şi 470.511 buletine de vot

Autor:

Data: 7 noiembrie 2019, 14:03

  •  
  •  
  •  
  •  

Joi, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a susţinut  o videoconferinţă cu prefecţii şi şefii structurilor teritoriale ale MAI, pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor prezidențiale din data de 10 noiembrie 2019 . 

În deschiderea  videoconferinţei, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a transmis tuturor angajaţilor din structurile MAI să se considere dezlegaţi de orice promisiune sau orice obligaţie faţă de politicieni sau partide care i-au susţinut sau promovat în unele funcţii de răspundere, în contextul bunei desfăşurări a alegerilor prezidențiale din data de 10 noiembrie 2019.

A mai cerut evaluarea tuturor dispozitivelor de jandarmi pentru protejarea copiilor în zona grădiniţelor şi a şcolilor.Ministrul  de Interne  a transmis Poliţiei Rutiere să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi şi pietoni, ci să acţioneze la vedere pentru prevenirea contravenţiilor. Marcel Vela a  mai cerut structurilor MAI să declare război infractorilor.

La  Dâmboviţa  a participat conducerea Prefecturii alături de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Poliţiei, Jandarmeriei, ISU. În sala au  fost prezenţi şi reprezentanţi din STS şi celelalte  instituţii  implicate în organizarea alegerilor .

Pe buletinul de vot au fost trecute 14 candidaturi, atât independenți, cât și candidați susținuți de unele partide politice. La nivelul județului Dâmboviţa vor fi deschise 433 de secții de votare, cu una  mai mult decât la alegerile europarlamentare din luna mai. La data de 5 noiembrie 2019, numărul alegătorilor este de 425.942 din care cu carte de identitate 390.159. Au ajuns în Dâmboviţa un număr de 470.511 buletine de vot.

Prefectul  judeţului Dâmboviţa, Antonel  Jîjîie   a spus că nu sunt problem la nivelul judeţului şi că au fost luate toate măsurile necesare pentru buna desfăşurare a alegerilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.