Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Emoţii, bucurie şi felicitări pentru campionul Sergiu Țecu, locul III la Campionatul Mondial de Skandenberg

Autor:

Data: 5 noiembrie 2019, 23:10

  •  
  •  
  •  

Într-o atmosferă de sărbătoare, presărată cu momente solemne dar şi  momente pline  de emoţie, lacrimi şi  bucurie,    comunitatea  răcăreană împreună   cu invitaţi  de seamă, precum  campionul  mondial Ion  Oncescu şi multiplul campion al skandenbergului românesc, Radu Valahu, l-au sărbătorit pe campionul Sergiu Țecu  care a obţinut  locul III la Campionatul Mondial de Skandenberg, Constanta 2019.

Evenimentul  a avut  loc  la sala de festivități a Liceului Teoretic “Ion Ghica” Răcari  iar oficiile de gazdă au fost făcute de edilul  Marius Caraveţeanu.

Nu au lipsit   oamenii care au pus umărul la parcursul  lui Sergiu Țecu  în Skandenberg. Unul dintre oamenii care  l-a sprijinit  pe Sergiu Țecu    este  Gabriel Boriga.

Campionul  mondial Ion  Oncescu şi multiplul campion al skandenbergului românesc, Radu Valahu  au ţinut să fie alături de Sergiu Țecu .

Răcăreanul Sergiu Țecu a reușit să obțină o performanță deosebită la Campionatul Mondial de Skandenberg, ce a avut  loc zilele trecute la Constanța. Țecu a obținut medalia de bronz la brațul stâng într-un concurs  la  care au participat  1500 de sportivi din întrega lume.

Ion Şargu este omul care a asigurat   suportul financiar pentru  participarea lui Sergiu Țecu  la Campionatul Mondial de Skandenberg, Constanta 2019.

 Au urmat moment emoţionante.  Mesaje pline  de emoţie şi  sinceritate. Edilul Marius Caraveţeanu  i- a oferit lui Sergiu Țecu   micii daruri dar totodată  şi  surprize din partea unor  sponsori generoşi .

 Nu au lipsit nici surprizele dulci şi confetiile.  La final  cu toţii au ciocnit o cupă de şampanie  iar bucuria se putea citi pe chipul tuturor.

Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.