Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doi domni care legiferează bunul mers al judeţului, dau dovadă de ignoranţă şi bătaie de joc la adresa locuitorilor din Vulcana Pandele,victime ale mirosurilor insuportabile de la fabrica de mațe

Autor:

Data: 30 octombrie 2019, 22:19

  •  
  •  
  •  
  •  

Deși a jurat să respecte legile țării și să facă tot ceea ce-i stă în puteri pentru binele  dâmboviţenilor , elanul scaunului confortabil se pare că l-a atras atât de mult încât nu prea mai face altceva în şedinţele de plen ale CJ  Dâmboviţa, în afară de a privi printre hârtii  şi a se rezuma la a fi un spectator civilizat, ridicând mâna la unison cu  aleşii judeţeni, fără a comenta.    

Mai nou,  sfidează  şi cetăţenii  care l-au girat  cu votul  şi  răspunde ironic  reprezentanţilor  mass-media.  Am uitat, domnului  în cauză,  îi face mare plăcere să stea de vorbă doar  cu băieţii deştepţi care fac pietruiri, asigură  servicii de catering  în cadrul unui proiect  ce se implementează  prin sudului  judeţului Dâmboviţa- localitatea Corbii Mari… Acesta este un alt capitol, unde  am făcut investigaţii jurnalistice şi vom reveni  cu ample dezvăluri despre  cum s-au făcut achiziţiile  şi cum  işi fac băieţii deştepţi  treaba.

Zilele trecute, am adus în atenţia mai marilor judeţului,  în speţă, preşedintelui  CJ, Alexandru  Oprea şi  vicepreşedintelui Alin Manole, marea  problemă a locuitorilor comunei Vulcana-Pandele, care  au ajuns în culme disperării  din cauza mirosurilor insuportabile care provin de la fabrica de mațe din Parcul Industrial Priboiu aflat în subordinea  Consiliului Judeţean  Dâmboviţa, sub directa coordonare  a vicepreşedintelui Alin Manole.

Până la acest moment, administraţia locală  de la Vulcana  Pandele şi cetățenii, nu  au găsit niciun sprijin în  autorităţile  judeţene şi în instituțiile statului pentru a  rezolva problema . În  culmea disperării, în urmă cu  două luni,  locuitorii comunei Vulcana Pandele  alături de administraţia locală  condusă  de edilul  Radu Vasile, au ieșit în stradă să își ceară dreptul la aer curat.  

Strigătul  de disperare s-a lovit din nou  de indiferenţa  mai marilor judeţului. Mirosul greu care provine de la fabrica de prelucrare a membranelor îi scoate din minţi pe localnici. Spun că nu pot sta nici în propriile locuinţe. Deja au ajuns mii de oameni să fie afectați în mod brutal de mirosul acesta care  se răspândește, peste Vulcana Pandele, Priboiu, Doicești, până la Vulcana Băi și Șotânga.

 Preşedintele CJ, Alexandru Oprea  spune că   situaţia  cu care se confruntă locuitorii  din Vulcana Pandele,  nu este problema Parcul Industrial Priboiu  aflat în subordinea  Consiliului Judeţean  Dâmboviţa, sub directa coordonare a vicepreşedintelui Alin Manole, ci este problema Gărzii de Mediu . Mai mult, preşedintele  CJ, Alexandru Oprea  recunoaște că  există o problemă  în ceea cea priveşte fabrica de maţe însă  nu vrea  să intervină, motivând  că  o să fie acuzat de abuz  în serviciu. Mai mult, preşedintele a spus că a participat la o întâlnire pe acest subiect la Prefectura Dâmboviţa, unde au fost şi cetăţeni. Cred că domnul preşedinte este într-o eroare totală. La acea întâlnire  a fost chemat doar  primarul comunei Vulcana Pandele,  Radu Vasile,  căruia i s-a cerut socoteală, de ce au ieşit oamenii  în stradă.

 Deranjat de situaţie sau poate depăşit de situaţie,  intervine ironic şi  domnul vicepreşedinte  Alin Manole, care ne spune că  domnia sa a participat la nişte dezbateri pe acest subiect şi s-au luat nişte măsuri, însă concret nu ne-a comunicat ce s-a  dispus. Şi ce să  vezi,  expresia “minciuna are picioare scurte” este perfect justificată. Rar se întâmplă ca un adevăr, oricare, să nu iasă la iveală. În cele din urmă!

 Am aflat din surse  sigure, că domnul vicepreşedinte  Alin Manole nu a  fost văzut  la acele întâlniri, nici prin comuna  Vucana Pandele nu prea a trecut.  Potrivit  unor surse sigure, domnul vicepreşedinte  Alin Manole  a ajuns de două ori la Vulcana Pandele  dar cu alte ocazii şi nu să meargă să stea de vorbă cu cetăţenii disperaţi pe seama  poluării  de  la fabrica de maţe. Domnul  vicepreşedinte Alin Manole a mers  să se fotografieze  pe DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculețe când era  în plin proces de  reabilitare, că de, toate “drumurile”   duc către băieţii deştepţi şi  cea de-a doua vizită a făcut-o de zilele comunei .

 Apropo, domnule vicepreşedinte Alin Manole, că tot vă plac dumneavostră  băieţii deştepţi cu asfaltările,  să verificaţi dumneavostră cum au făcut aceştia marcajele pe DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculețe. Bătaie de joc şi am încheiat subiectul .

 În altă ordine de idei, dacă ați locui o zi în Vulcana Pandele cu siguranță nu ați mai fi așa nepăsător la problema legată de poluarea de la fabrica  de maţe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.