Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Au început lucrările la Parcul public de agrement și loisir de la UM Gară

Autor:

Data: 23 octombrie 2019, 12:17

  •  
  •  
  •  

Miercuri de dimineață, edilul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a mers  pe șantierul  de la UM Gara Târgoviște  unde au început în forță  și lucrările  privind amenajarea unui parc. Investiția va transforma radical o zonă inaccesibilă până acum într-un spațiu modern, cu multe zone verzi și facilități multiple de recreere.

Investiția presupune reconversia funcțională a unui teren abandonat și neutilizat, în suprafață de 16.481mp, urmând ca pe acesta să se amenajeze atât spații verzi și facilități pentru recreere, cât și realizarea unui centru multifuncțional (bibliotecă și spațiu pentru spectacole) și zone cu vegetație bogată și peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic, loc de joacă și fitness. În parc vor fi cișmele cu apă, mobilier urban modern, rastel-uri pentru biciclete și o stație de biciclete. Pe lângă acestea, se va amenaja și un traseu pentru biciclete tip mountainbike, cu suprafață  din pământ și iarbă. Obiectivul va fi dotat cu sistem de supraveghere video. 

Valoarea totală a investiției este de 7.080.721,49 lei, din care: valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR – 6.018.613,26 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național – 920.493,80 lei, iar valoarea cofinanțării eligibile a beneficiarului – 141.614,43 lei. Durata de realizare a obiectivului de investiție este de 23 de  luni, iar durata de execuție este de 12 luni.

Alături  de edilul Cristian Stan au mai fost viceprimarul municipiului Târgoviște,Monica Ilie și Cătălin  Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.