Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Inaugurarea Școalii Cornățelu cu clasele V – VIII şi drumuri comunale asfaltate

Autor:

Data: 19 octombrie 2019, 21:14

  •  
  •  
  •  

 Pentru comunitatea din comuna Cornăţelu,ziua de sâmbătă,19 octombrie 2019, a scris o nouă filă în istoria localităţii şi asta pentru că au fost date în folosinţă două obiective de investiţii majore. 

S-a finalizat  investiţia  ce a vizat „Reabilitarea și Extinderea Școalii Cornățelu cu clasele V – VIII”, în cadrul căreia își desfășoară activitatea aproximativ 60 de elevi. Valoarea totală a investiției realizată prin  PNDL  II este de 521.836,19 lei, din care 483.151,90 de la bugetul de stat și 38.684,29 lei de la bugetul local.

Lucrările au constat în realizarea de grupuri sanitare, montarea unei centrale termice, înlocuirea tâmplăriei cu ferestre din termopan și amenajarea unui nou hol, care să facă legătura cu sălile de clasă existente.  

Alături de  viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Cornățelu, Adriana Constantin au fost prezenţi: europarlamentarul Rovana Plumb, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban și Titus Corlățean, conducerea CJ Dâmboviţa, inspectorul școlar general, prof.Cristina Stroe,  primarul  comunei Bilciureşti, Adina Stoican, consilieri locali, cadre didactice, elevi, numeroși localnici.

Evenimentul a fost marcat  printr-o slujbă religioasă oficiată de preoţii din comună.

Viceprimarul  cu atribuții de primar, Constantin Adriana a făcut oficiile de gazdă   şi a adresat un gând   celor prezenţi  şi a adus  un gând pios pentru fostul primar şi  fost director al Școlii, Rădulescu Floarea, care a plecat la ceruri, mult prea devreme.  

 Şi vicepreşedintele Senatului României, senatorul Titus Corlăţean a adresat un gând  celor prezenţi. Nu a lipsit mesajul inspectorului școlar general, prof.Cristina Stroe.

Cel de-al doilea obiectiv finalizat şi dat în folosinţă  este   cel ce vizează „Asfaltare și modernizare drumuri locale-DC 42 în satul Aluni”, acesta are o lungime de 3 km, având o valoare totală de 2.126.524,81 lei, din care 1.993.323,71 lei de la bugetul de stat și 133.201,10 lei de la bugetul local, finanţare prin PNDL II

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.