Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Campania “VREM RESPECT” : Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun şi Tudorică Răducanu au mers în comunitatea de romi de la Cojasca

Autor:

Data: 19 octombrie 2019, 22:12

  •  
  •  
  •  

Campania “VREM RESPECT” inițiată de Partida Romilor  este  în plină desfăşurare în județul Dâmboviţa , concomitent cu un amplu și serios proces de reorganizare a Partidei Romilor  Dâmboviţa sub directa  coordonare  a  preşedintelui  Tudorică Răducanu. 

Campania “VREM RESPECT” a ajuns la Cojasca. Preşedintele  Partidei Romilor Dâmboviţa, Tudorică Răducanu  a avut ca oaspete   pe liderul Partidei Romilor,  Nicolae Păun şi au mers împreună în comunitățile de romi de la Iazu și Fântânele, comuna Cojasca, unde trăiesc peste 6.500 de romi.

S-au  purtat discuţii  despre problemele cu care se confruntă comunitatea de romi.  Reprezentanţii  Partidei Romilor   s-au  întâlnit şi cu primarul comunei  Cojasca, Gheorghe Victor  care le-a prezentat celor doi lideri proiectele pentru întreaga comunitate. 

Liderii Partidei Romilor    ne-au declarat că sunt mulțumit de modul în care se implică primarul Victor Gheorghe în viața comunei, în bunul mers al vieții în comunitatea de romi, care este una dintre cele mai mari din județ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.