Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Prima seară a Fesivalului Național „Crizantema de Aur” 2019

Autor:

Data: 17 octombrie 2019, 20:58

  •  
  •  
  •  

Timp de trei zile, Romanţa va răsuna, la Târgovişte. A început  joi seară, cea de-a 52-a ediție a Fesivalului Național „Crizantema de Aur” şi loc la Târgovişte între 17 -19 octombrie, la Teatrul „Tony Bulandra.

Evenimentul este dedicat celebrării prin Romanţă a Patrimoniului poetic naţional şi Anului omagial al satului românesc. Ediţia a 52-a a Festivalului „Crizantema de Aur” este structurată pe patru mari secţiuni, astfel:

Concursul de Interpretare;

Concursul de Creaţie;

Concertul extraordinar „Comori ale Romanţei”, recitaluri, microrecitaluri şi medalioane tematice;

Evenimente asociate festivalului.

 La Concursul de Interpretare, participă 20 de concurenţi selecţionaţi în urma a 7 preselecţii regionale, realizate în perioada mai-iunie 2019, în România şi în Republica Moldova.

Organizatorii acestei ediţii sunt: Primăria şi Consiliul Local Municipal Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, cu Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, cu Uniunea Muzicienilor din Moldova, în co-producţie cu Televiziunea Română şi în parteneriat cu Radio România.  În primea seară  a Festivalului  a acompanit Orchestra Dor Românesc, dirijor Ştefan Cigu, prezentatori: actorii Miruna Ionescu şi Silviu Biriş.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.