bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lacheii se încălzesc să intre în Consiliul de Administraţie al LDP pentru a face mofturile mai marilor judeţului

Autor:

Data: 15 octombrie 2019, 15:58

  •  
  •  
  •  

Vrea cu orice preţ să-şi  numească lacheii în Consiliul de Administraţie  ca  să-şi  facă  jocurile   şi să-l demită pe un director,  şi asta doar  ca să-şi  dovedească poziţia de putere pe care se află.  De ceva vreme, preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru  Oprea tot spune public că   directorul LDP Dâmboviţa , Cristian Avanu trebuie să plece de la conducerea   societăţii subordonată  CJ Dâmboviţa, în condiţiile  în care   directorul  Cristian  Avanu  are un contract de mandat până în 2020,bine  creionat  cu clauze contractuale  dacă  se impune  demiterea   şi moştenit chiar de la vicepreşedintele CJ, Alin Manole ,pe vremea când  a fost director  la LDP. 

Şeful judeţului vorbea de căi legale  dar iată că luni, 14 octombrie, s-a ajuns     ca trei membrii ai Consiliului de Administraţie  de la LDP Dâmboviţa, unul dintre aceştia fiind chiar preşedintele  Consiliului, să fie sunaţi de unul dintre cei doi membrii  ai Adunării  Generale a Acţionarilor şi sfătuiţi să-şi dea demisia că de nu, în şedinţa de miercuri, a  CJ  Dâmboviţa, vor fi demişi . S-a ajuns să li se ceară demisiile pentru că  nu au răspuns comenzilor venite  din partea preşedintelui CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi a vicepreşedintelui CJ, Alin  Manole .

Cei trei membrii  demisionari ai Consiliului de Administraţie  au fost contactaţi de către echipa noastră  şi  ne-au spus  că   din motive personale nu vor să mai facă parte  din Consiliul  de Administraţie  şi  drept urmare şi-au dat demisia.   Cei trei  nu au ezitat să spună că LDP Dâmboviţa  este  o societate  pe profit.  Fănuţ Costea unul dintre cei trei demisionari ne-a  spus cu subiect şi predicat, ca să înţeleagă şi  “Dumnezeu” că LDP Dâmboviţa  este  o societate  profitabilă, oamenii îşi fac treaba  de la municitorul necalificat până la directorul general , Cristian Avanu, dar că   există nemulţumiri  la nivelul acţionarului majoritar, Consiliul  Judeţean Dâmboviţa  în ceea ce priveşte comunicarea cu directorul  general, nemulţumiri legate de relaţia interumană.  Şi  măgăriile  continuă. 

La sediul LDP Dâmboviţa, departamentul  Registratură, până luni, 14  octombrie 2019, ora 16:00 , nu  s-a înregistrat  nicio demisie a  celor  trei membrii   din Consiliul de Admnistraţie, probabil că  acestor membrii li s-a sugerat de către AGA ca demisiile să fie depuse la CJ Dâmboviţa, situaţie care dă cu virgulă.

 Membrii  Consiliului de Administraţie  potrivit contractului  de mandat  au obligaţia  să aducă  la cunoştinţa societăţii, adică  SC LDP Dâmboviţa, orice  situaţie  cu privire la calitatea de membru  al Consiliului  de Administraţie . Mai clar, în ceea ce priveşte demisia , cei trei membrii ar fi trebuit să anunţe demisia şi să rămână în  preaviz 30 de zile. Lucru  care nu s-a întâmplat.

Cu o viteză extraordinară, ca niciodată, Adunarea Generală a Acţionarilor  probabil  că a găsit deja trei  lachei  pentru Consiliul de Administraţie pe care  să-i  valideze  în şedinţa  CJ  de miercuri  şi după să facă  jocurile  preşedintelui  CJ Dâmboviţa, Alexandru  Oprea. Vom urmări subiectul cu mare atenţie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.