Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan : Din jarul înfrângerilor se ridică focul victoriei

Autor:

Data: 12 octombrie 2019, 22:40

  •  
  •  
  •  

Balzac spunea  în  lucrarea “Istoria măririi şi decăderii lui Cesar Birotteau”: Prima lege urmată de Dumnezeu este de a fi consecvent cu el însuşi: fără unitate, nu e putere.

Scena politică este în fierbere.  După trecerea moţiunii,  se fac consultări, negocieri,  şi mai  abitir, de astăzi,  partidele politice  deja au intrat în focul  alegerilor prezidenţiale . 

Se aruncă săgeţi  şi în stânga şi în dreapta. Luptele interne  continuă  în contextul în care   fiecare partid ar trebui să-şi vadă de treaba lui şi să-şi atingă obiectivul. 

Nu este pentru prima oară, când  deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan  iese public şi face apel la unitate  în partidul din care face parte: “ Da, luptăm pentru fiecare român, nu pentru o persoană, nu pentru interese de moment, așa cum speculează unii și alții. Noi luptăm pentru binele și viitorul acestei țări, pentru binele și viitorul copiilor noștri.  Am greșit? Da, poate am greşit dar am plătit pentru aceste greșeli.

Probabil ca vom mai gresi, dar din jarul înfrângerilor se ridica focul victoriei! Și mereu am avut sprijinul vostru.  Ce ne-a motivat?  Voi,cei care ați avut încredere în noi!  Azi, suntem loviți de ceilalți și arătați cu degetul pentru că am vrut să le meargă bine romanilor.  Suntem loviți pentru că am mărit salariile și pensiile, pentru că ne-am dorit ca fiecare român să aibă un trai decent, pentru ca ne-am dorit sa dezvoltam comunitățile locale.

Majoritatea celor care ne lovesc nu au un program bine stabilit, nu au soluții concrete pentru România, nu își doresc liniște și mai grav ne vor dezbinați.  Da, Este momentul să fim uniți și inteligenți!  #România  #Dâmbovița”, a trasmis deputatul  PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.