bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia : Suntem partidul care construiește, oriunde s-ar afla: la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria, în Parlament sau în administrațiile publice locale

Autor:

Data: 12 octombrie 2019, 21:48

  •  
  •  
  •  

 

Deputatul Claudia Gilia,   nu a ezitat  să vorbească depre  guvernarea ultimilor trei ani.

Parlamentarul  dâmboviţean   a ţinut să sublinieze  că PSD  este partidul care construiește, oriunde s-ar afla: la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria, în Parlament sau în administrațiile publice locale.

Mai mult, deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a ţinut  să  puncteze  că în ultimii  trei ani  de Guvernare  PSD, fiecare familie, de la mic la mare, s-a bucurat de cel puțin o politică girată social- democrată : alocații pentru copii, investiții în educație, spitale și administrații locale sau pensii și salarii majorate și taxe tăiate. “ Guvernarea ultimilor trei ani a demonstrat că ne pasă de români.

Economia a crescut constant, medicii și profesorii au văzut că sunt cu adevărat respectați, fermierii au primit subvențiile la timp, România a fost respectată și auzită în UE, a fost un model de creștere economică și pace socială.

 Politicile  social- democrate pot  face bine României și din opoziție.  Putem da Președintele țării și putem  reda demnitatea fiecărui român. Vom lupta în continuare pentru binele fiecărui român. Nu ne este teamă să mergem printre oameni, pentru că românii au simțit măsurile luate de Guvernul  nostru.

Suntem partidul care construiește, oriunde s-ar afla: la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria, în Parlament sau în administrațiile publice locale. Pentru că am fost, suntem și vom fi alături de oameni. Românii au încredere în noi pentru că faptele vorbesc pentru noi. Dacă ceilalți merg în fața oamenilor cu pliante pline de promisiuni, NOI MERGEM CU PROIECTE ȘI MĂSURI CONCRETE.

Am încredere că democrația, solidaritatea și iubirea pentru oamenii buni vor învinge. Fiecare familie, de la mic la mare, s-a bucurat de cel puțin o politică girată de noi : alocații pentru copii, investiții în educație, spitale și administrații locale sau pensii și salarii majorate și taxe tăiate.” , a declarat deputatul  Claudia Gilia

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.