Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Centrul Medico-Social Ghergani există dorinţa oamenilor cu adevărat mari care-i fac pe alţi oameni fericiţi

Autor:

Data: 3 octombrie 2019, 19:39

  •  
  •  
  •  

Dorinţa oamenilor cu adevărat mari este să-i facă pe alţi oameni fericiţi şi Fericirea e o stare fabuloasă: cu cât dăruim mai multă, cu atât suntem mai fericiţi. Acestea sunt două citate din Pascal care caracterizează pe deplin  acţiunile întreprinse de administraţia  de la Răcari în Centrul Medico-Social Ghergani.

Cu fiecare prilej, administrația  de la Răcari  este determinată să ofere motive de bucurie,apreciere şi zâmbete persoanele vârstnice  din cadrul Centrul Medico-Social Ghergani.

Din acest motiv, era imposibil ca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice să nu fie celebrată, așa cum se cuvine, în  Centrul Medico-Social Ghergani.

În fiecare lună , edilul  Marius Caraveţeanu  alături  de  preoţii  din Răcari, o parte din angajaţii primăriei,cadre didactice,elevi dar   şi cu  aleşii locali ai PNL,  reuşeşte să facă de-așa manieră încât vârstnicii din  Centrul Ghergani să aibă motive de bucurie și sărbătoare, astfel încât să simtă, din plin, că  nu sunt singuri. După cum știți, respectul și aprecierea pe care le  are edilul Marius  Caraveţeanu pentru aceste persoane nu va pieri niciodată.

Astfel, în zi de sărbătoare – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice,  administraţia  de la Răcari  a creionat un program pe gustul și pe sufletul  bătrânilor  din Centrul Medico-Social Ghergani.

Voie bună,bucurie şi daruri,au fost  principalele ingrediente ale  zilei de 1 octombrie la Centrul Medico-Social Ghergani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.