Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Emoțiile şi bucuria primei zile de studenţie la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște

Autor:

Data: 1 octombrie 2019, 11:02

  •  
  •  
  •  

Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște și-a deschis luni,porțile. Bobocii au trăit emoțiile primei zile de facultate, iar cei mai mari au fost bucuroși că și-au reîntâlnit colegii.

Cu toții însă au răspuns prezent în prima zi din noul an universitar. cei care au reușit să își îndeplinească visul de a intra la această facultate au simțit bucuria primei zile de studenţie.

Amfiteatrul „Paraschiv Vagu”,a fost plin de studenți și profesori, gata pentru un nou început.

Conf. univ. dr. Constanța Mătuşescu, decanul  Facultăţii de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște, a ținut să ureze bun venit noilor studenți, asigurându-i că au făcut o alegere foarte inspirată.

Nu au lipsit  invitaţii,subprefectul judeţului Dâmboviţa, Florina Mureşan,primarul municipiului Târgovişte,Cristian Stan, Ivan Vasile Ivanoff,secretarul  judeţului Dâmboviţa, Dragoş Constantin Popoiag, preşedinte al Tribunalului Dâmboviţa şi Tudor Doru Lucian, preşedintele Camerei Notarilor Publici Ploiesti, cu toţii  transmiţând un scurt mesaj studenţilor dar şi cadrelor didactice.

 Nu în ultimul rând, conf. univ.dr. Claudia Gilia, deputat în Parlamentul României dar şi cadru  universitar  la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște, a avut un mesaj  mobilizator pentru studenţii cu care lucreză şi îi   aduc bucuria lucrului bine făcut, a sensului profesiei de dascal.

În  finalul  festivităţii  a fost  interpretată cântarea academică „Gaudeamus igitur”.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște și-a deschis porțile pentru aproximativ 8000 de studenți, dintre care peste 2100 de studenți boboci la programele universitare de licență, masterat și doctorat.

În urma celor două sesiuni de admitere, universitatea a înregistrat, la toate formele de învățământ, cel mai mare număr de candidați din ultimii trei ani.

 Universitatea „Valahia” din Târgoviște urează tuturor studenților și membrilor comunității academice mult succes în noul an universitar!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.