Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. “Adoptă un km!”, o nouă ediţie de succes la Răcari

Autor:

Data: 1 octombrie 2019, 14:49

  •  
  •  
  •  

Nu trebuie să uităm că Natura a fost aici înaintea noastră şi va fi aici şi după ce noi vom dispărea.

Natura este cea care dă viaţă, care întreţine viaţa, este unul dintre cele mai frumoase daruri făcute omenirii, astfel că ar trebui să fim responsabili faţă de generaţiile viitoare, să conştientizăm cât de importantă este şi să o preţuim la adevărata ei valoare.

Avem nevoie de o natură cât mai curată, cât mai sănătoasă pentru oameni şi pentru restul vieţuitoarelor.

De 10 ani,   administraţia de la Răcari,condusă  de edilul  Marius  Caraveţeanu, în parteneriat  cu unităţile  şcolare,  simpli voluntari  organizează un proiect devenit deja tradiție, prin care  întreaga comunitate   învață să devină mai responsabilă  față de mediu . 

Este vorba despre proiectul “Adoptă un km!”, iniţiat de primarul Marius Caraveteanu ce are în vedere organizarea, periodic, a unor acţiuni de ecologizare a împrejurimilor oraşului Răcari.  Zilele trecute,  în frunte cu edilul  Marius Caraveţeanu,  o parte din   consilierii locali,  cadrele didactice de la Răcari  şi voluntari, au desfăşurat o nouă  ediţie proiectului “Adoptă un km!”

Astfel, au oferit  un model precum și un imbold comunității locale, pentru a acorda mai multă atenție pentru ocrotirea mediului înconjurător.  Mare lucru , cadrele didactice, împreună cu  administraţia şi tinerii au participat în număr atât de mare și au fost deschiși către asemenea acțiuni, dedicate mediului și comunităților în care își desfășoară activitatea, pentru un viitor mai verde.

Dintre numeroasele probleme de mediu care amenință planeta noastră, o problemă majoră o constituie, fără nicio îndoială, deșeurile. Principalele forme de impact și risc determinate de depozitele de deșeuri sunt modificări de peisaj și disconfort vizual, poluarea aerului, poluarea apelor de suprafață și modificarea fertilitații solurilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.