Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Şcoala Gimnazială Râu Alb a fost amendată de DSP cu suma de 5000 de lei pentru reparaţii nerealizate

Autor:

Data: 27 septembrie 2019, 12:04

  •  
  •  
  •  

A avut loc ședința ordinară a Colegiului Prefectural din această  lună iar pe ordinea de zi, unul dintre  subiectele  abordate a fost cel  legat  de  situaţia şcolilor şi grădiniţelor  din Dâmboviţa   la început  de an şcolar. 

Lucrările şedinţei au fost prezidate  de subprefectul Florina Mureşan.   Inspectorul şcolar  general , profesor Cristina Stroe, a prezentat  un raport   destul de clar şi concis privind  situaţia  unităţilor şcolare  dâmboviţene , cu bune şi rele.

  Se pare că în unele unităţi şcolare, şi aici vorbim  de   şcoli şi grădiniţe, lucrările de de igenizare şi reparaţii  atât în interior cât şi în exteriorul   clădirilor au prezentat  ceva probleme, unele din  deficienţe  care au fost dtrastic sanţiocnate şi care trebuie şi urgent remediate.

 Şcoala Gimnazială Râu Alb a fost amendată  de DSP cu suma de 5000 de lei pentru reparaţii nerealizate,tavane fisurate, gresie neînlocuită.  Inspectorul  general ne-a informat că acestă  unitate va intra în reabilitare  iar elevii vor învăţa  în grădiniţă.

 Nici în unităţile şcolare de la Şelaru , lucrurile nu au stat tocmai bine. De exemplu ,  la Şcoala Generală Fierbiniţi, grupurile  sanitare încă nu sunt  finalizate,grardul este deteriorat , la fel şi la Şcoala Fierbinţi, nu există gard.

 Există  trei  unităţi şcolare care  funcţionează fără autorizaţie sanitară  dar care în perioada următoare vor relua procedurile de a obţine autorizaţia.  Mai sunt câteva şcoli şi grădiniţe în mediul rural unde nu se asigură apă curentă.

 Totuşi, faţă de anii anteriori, unităţile şcolare dâmboviţene sunt prefgătite mult mai bine la început de an şcolar dar  este loc şi de mai bine.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.