Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PNL PROPUNE SOLUȚII PENTRU SIGURANȚA CETĂȚEANULUI ȘI ORDINEA PUBLICĂ

Autor:

Data: 27 septembrie 2019, 15:05

  •  
  •  
  •  
  •  

Preşedinte PNL Dâmboviţa, Virgil Guran  a ieşit  public într-o conferinţă de presă  şi a anunţat că  urgent  trebuie  adoptat  pachetul de legi  PNL pentru siguranţa  cetăţeanului.  

Este  vorba despre Abrogarea Recursului Compensatoriu, Implementarea Sistemului „Alertă copil dispărut”, Înăsprirea pedepselor – închisoare pe viață pentru infracțiunile de omor cu violență deosebită săvârșite în special asupra femeilor și copiilor  şi  Implementarea sistemului de supraveghere cu brățară electronică pentru condamnații eliberați condiționat pentru fapte comise cu violență.

Sistemul „Alertă copil” propus de PNL implică cetățenii și mass media în eforturile de căutare. Informațiile despre copiii dispăruți vor fi difuzate prin sms pe o arie de căutare și pe canalele de informare în masă, gratuit, cu o anumită recurență.

PNL propune propune modificarea Codului Penal în sensul introducerii închisorii pe viață pentru infracțiunea de omor, atunci când este cu premeditare, urmărește un interes material, are loc asupra unei femei gravide, prin cruzimi, are drept victime două sau mai multe persoane, pentru a înlesni sau ascunde săvârșirea altei infracțiuni, când autorul a comis anterior o altă infracțiune de omor sau tentativă, sau când fapta este comisă pentru a se sustrage pe sine sau pe altul de la tragerea la răspundere penală sau de la executarea unei pedepse.

Pentru PNL siguranța cetățeanului și ordinea publică sunt proiecte prioritare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.