JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Răzvad, administraţia a premiat-o pe tanti Georgeta Bucur, la venerabila vârstă de 100 de ani

Autor:

Data: 27 septembrie 2019, 19:38

Ceea ce pentru mulți pare doar o poveste desprinsă dintr-un roman, pentru  tanti   Georgeta este realitate. Doamna a descoperit secretul longevității, astăzi a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Primăria comunei Răzvad  şi Consiliul Local  au premiat  o doamnă în vârstă de 100 de ani.

Este vorba despre Georgeta  Bucur, din Valea Voievozilor care astăzi,  27  septembrie  2019, a împlinit un secol de existență.

Primarul comunei  Răzvad, Emanuel  Spătaru, viceprimarul   Ionela  Şerban împreună cu consilierii  locali  au făcut  o vizită doamnei oferindu-i un buchet de flori, o diplomă aniversară, un mic dar   şi un tort cu această ocazie.Georgeta Bucur , din  Valea Voievozilor, comuna  Răzvad  a împlinit, vineri, 27 septembrie 2019 ,vârsta de 100 de ani.

Bătrâna citeşte fără ochelari,nu a mers niciodată la doctor, se deplasează   singură şi este la curent cu tot ce se întâmplă în ţară, pentru că urmăreşte programele tv.

Tanti Georgeta a fost sărbătorită, cu tort, prăjituri  şi i s-a cântat  la mulţi ani, la împlinirea unui centenar de viață. Pentru oaspeții bătrânei, întâlnirea organizată a fost un prilej pentru a depăna amintiri despre cea mai longevivă localnică din  Valea  Voievozilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google