Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Arhiepiscopia Târgovişte este alături de familia greu încercată şi întreaga comunitatea din Comuna Gura Șuții

Autor:

Data: 23 septembrie 2019, 10:30

  •  
  •  
  •  

Arhiepiscopia Târgovişte nu a întârziat să dea un mesaj de condoleanţe la aflarea veştii cumplite că fetița de 11 ani din satul dâmboviţean Gura Şuţii dispărută vineri, după școală a fost găsită moartă duminică după- amiază pe un câmp din apropierea localității Produlesti.

IPS Nifon Mihăiţă, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgovişte transmite un mesaj foarte clar şi anume că autoritățile competente trebuie să depună eforturi susținute și credibile pentru a asigura un climat de ordine și de siguranță, pentru ca în comunitatea dâmboviţeană şi nu numai, astfel de fapte să nu se mai repete niciodată

” Am aflat, cu profundă tristețe de moartea violentă a tinerei Mihaela Adriana Feraru, din Comuna Gura Șuții, din Arhiepiscopia Târgoviștei.

 Asasinarea acestei tinere reprezintă un caz de o gravitate extremă, mai cu seamă că, în ultima vreme am tot auzit, din mass-media, de astfel de cazuri, întreaga noastră comunitate fiind tulburată și mâhnită de aceste fapte strigătoare la cer.

 Copiii reprezintă cea mai de preț comoară a Bisericii, națiunii și lumii noastre, dar aceste cuvinte nu trebuie să rămână simple lozinci, ci noi toți avem responsabilitatea de a le oferi, în primul rând, protecția necesară și dreptul la viață, pentru ca ei să ducă mai departe valorile lumii noastre.

 Autoritățile competente trebuie să depună eforturi susținute și credibile pentru a asigura un climat de ordine și de siguranță, pentru ca în comunitatea noastră astfel de fapte să nu se mai repete niciodată, deoarece fundamentul bunei dezvoltări a lumii noastre depinde în mod direct de asigurarea dreptului fundamental la existență și de protecția vieții umane.

Suntem alături de familia greu încercată, asigurându-o de întreaga noastră compasiune, tot sprijinul și solidaritatea noastră, cum altfel suntem alături față de întreaga comunitatea din Comuna Gura Șuții și ne manifestăm speranța că astfel de cazuri nu se vor mai repeta, niciodată, nicăieri, în țara noastră.

 Dumnezeu să o primească în lumina și iubirea Sa pe tânăra Mihaela Adriana, iar familiei să-i ofere, din belșug, balsamul milostivirii Sale!

   Dumnezeu s-o odihnească în pace!”

NIFON, Arhiepiscop și Mitropolit

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.