Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgovişte, Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcţia de preşedinte al României: România are nevoie de un preşedinte care să restabilescă respectul pentru România, respectul pentru români şi prestigiul nostru internaţional

Autor:

Data: 21 septembrie 2019, 18:38

  •  
  •  
  •  

 Vineri 20 septembrie 2019, Theodor Paleologu, candidatul  PMP la funcţia de preşedinte al României a făcut o vizită  în judeţul Dâmboviţa,la Târgovişte unde  s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PMP Dâmboviţa.

Întâlnirea a avut  loc   la Sala de Conferinte a Hotelului Dambovita.  Nu a lipsit  nici întîlnirea  cu presa.  Oficiile de gazdă au fost făcute  de   Liliana Niţu, preşedinte PMP Dâmboviţa.

De asemenea au fost  prezenţi la conferinţă,  preşedintele PMP, Eugen Tomac, purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamţu, secretar general adjunct al PMP Ioana Constantin şi Rizia Tudorache-secretar general adjunct PMP.   

Theodor Paleologu, candidatul   PMP la funcţia de preşedinte al României a spus  că   România are posibilitatea în acest an   să aleagă un preşedinte care s-a format în libertate.

Mai mult,  a  punctat  faptul că   domnia  sa ar fi primul preşedinte care s-a format în libertate după 1989.   Clar şi  răspicat, Theodor Paleologu, candidatul  PMP la funcţia de preşedinte al României a subliniat   că  rolul preşedintelui   este acela  de reprezentare  a România şi asta cred că  poate să facă  domnia  sa,  foarte bine .

Theodor Paleologu, candidatul  PMP la funcţia de preşedinte al României a mai punctat  un lucru foarte important şi anume  că România are nevoie de un preşedinte care să restabilescă respectul pentru România,  respectul pentru români şi prestigiul nostru  internaţional.           

Theodor Paleologu şi-a depus joi candidatura pentru alegerile prezidenţiale din partea PMP.

360.000 de semnături a depus la Biroul Electoral Central pentru a intra în cursa pentru Palatul Cotroceni. Theodor Paleologu susţine o Românie a valorilor, cu un preşedinte implicat.

El  mai spune că este nevoie de un preşedinte deschis dialogului şi medierii şi nu în ultimul rând, să restabilească pacea socială.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.