Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Peste 12000 de târgovișteni au semnat pentru al doilea mandat al lui Klaus Johannis

Autor:

Data: 20 septembrie 2019, 12:31

  •  
  •  
  •  

Activitatea intensă de reorganizare din ultimele 12 luni, la nivelul Organizației PNL Târgoviște, și-a arătat roadele în cursul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Johannis.

În perioada alocată acestei activităti ne-am aflat permanent între târgovișteni, am dialogat cu oamenii și suntem în măsură să afirmăm că PNL Târgoviște s-a conturat ca o alternativă politică viabilă pentru electoratul local.

Târgoviștenii și-au reconfirmat afinitatea pentru politicile liberale, sprijinul și încrederea în președintele Klaus Johannis.

Peste 12000 de semnături au fost strânse de PNL Târgoviște, peste target-ul propus iar satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât reprezintă rezultatul muncii noastre politice desfășurate în oraș, printre oameni, spre deosebire de competitori ai nostri, care și-au îndeplinit “sarcina de partid” prin birourile instituțiilor publice.

 Dincolo de acest rezultat care ne onorează și pentru care mulțumim încă o dată semnăturilor, este important că targoviștenii știu de ce trebuie să îl voteze pe Klaus Johannis:

-Îi reprezintă pe toți oamenii cinstiți și muncitori din România, pe cei care nu fac compromisuri mergând pe scurtături și care realizează că avem o șansă imensă, de a ne întoarce la normalitate după alegerile prezidențiale.

-Este garantul respectării Constituției și legilor tării, dar si a unor politici externe în măsură să facă vocea României auzită și respectată în lume.

                         Președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.