Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputaţii Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan au fost alături de femeile PSD de pe Valea Dâmboviţei care au vizitat Parlamentul României

Autor:

Data: 20 septembrie 2019, 17:58

  •  
  •  
  •  

Un grup de 35 de femei social -democrate din  organizaţiile locale    de pe Valea Dâmboviţei  au vizitat, Parlamentul României , la invitaţia  deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

Cu această ocazie, la sala de şedinţe a Grupului Parlamentar al PSD- Camera Deputaţilor ,femeile social -democrate au avut o întalnire cu deputaţii PSD  Dâmboviţa, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan  unde  s-au purtat discuţii  depre procesul legislativ, despre activitatea pe care parlamentarii o desfăşoară   în comisiile parlamentare, despre agenda parlamentară și despre contextul politic actual.

M-am bucurat să fiu gazdă, la Camera Deputaților, colegelor mele din Organizatiile de femei din zona Valea Damboviței.
Le-am vorbit despre procesul legislativ, despre activitatea pe care o desfășurăm în comisiile parlamentare, despre agenda parlamentară și despre contextul politic actual.
Le MULȚUMESC tuturor pentru interesul arătat și pentru activitatea pe care o desfășoară în organizațiile noastre din comunitățile locale.

Îi mulțumesc colegului meu, domnul deputat Corneliu Ștefan, care a fost alături de noi la grupul parlamentar PSD.”, a declarat deputatul Claudia Gilia

Această vizită iniţiată de parlamentarul  Claudia Gilia   este parte a eforturilor de apropiere a instituției legislative de cetățean.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.