Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Minunea s-a întâmplat: Malu cu Flori primeşte finanţare prin PNDL pentru o şcoală nouă, modernă şi cochetă

Autor:

Data: 11 septembrie 2019, 9:00

  •  
  •  
  •  

Adevărata apreciere se află în mijlocul unui ”Mulțumesc!” spus din suflet.  Recunosc,   nu am făcut  mare lucru dar  a contat. 

În luna ianuarie  2019,  echipa TV Partener  prezenta  situaţia critică  cu care administraţia locală  de la  Malu cu Flori , condusă  de edilul Ion Constantin  se  confruntă:  Şcoala  Malu cu Flori   unde  180 de elevi  învaţă în două schimburi,  în doar patru clase, cancelaria transformată  în sală  de curs pentru clasa zero,  iar   profesorii au  cancelaria pe holul unităţii şcolare.  Trist  dar adevărat.

Chiar dacă administraţia locală a bătut  pe la toate uşile  nimeni nu a considerat această investiţie o prioritate.  Edilul Ion Constantin a continuat demersurile   în tot acest timp    şi a fost  încrezător că   într-o bună zi va primi  finanţare pentru o şcoală  nouă şi modernă .

Echipa TV Partener nu a rămas indiferentă  la acest subiect  şi  a prezentat în repetate rânduri  situaţia şcolii  de la Malu cu Flori atât  preşedintelui CJ, Alexandru  Oprea   care s-a angajat public că va căuta soluţii rapide pentru rezvolvarea  problemei  dar şi parlamentarilor  PSD  Dâmboviţa, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan care nu au stat indiferenţi  şi au făcut  interpelări  dar şi   discuţii  cu ministrul  Dezvoltării. 

FOTO ARHIVĂ

Şi iată că astăzi,   după un efort comun şi susţinut,vorbim concret , despre o finanţare prin PNDL   pentru o Şcoală nouă la  Malu cu Flori. Vestea  ne-a fost dată de   preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi reconfirmată de edilul  Ion Constantin.

Vorbim de o finanţare  prin PNDL  în valoare de 2.762.301.00 lei.  Zilele acestea se va semna şi  contractul  de finanţare. Alte    17 localităţi primesc finanţare  pentru  diferite obiective.

 Este de reţinut  un citat „În şcoală, eşti învăţat o lecţie şi apoi primeşti un test. În viaţă, primeşti un test care te învaţă o lecţie” (Tom Bodett)

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.