Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează în ritm alert la reţeaua de canalizare în satul Valea Voievozilor, urmează şi Răzvad

Autor:

Data: 10 septembrie 2019, 15:46

  •  
  •  
  •  

Bunăstarea cetăţenilor, prin dezvoltarea infrastructurii, atragerea de fonduri europene nerambursabile, în vederea realizării obiectivelor prevăzute în „Strategia de Dezvoltare Locală”, modernizarea drumurilor, modernizarea infrastructurii educaţionale, sunt doar câteva din priorităţile de pe agenda de lucru  a administraţiei  locale de la Răzvad, condusă de edilul  Emanuel  Spătaru .

 O investiţie  mult aşteptată  şi vitală pentru comunitatea  răzvadeană   a început în forţă. Este vorba  despre    reţeaua  de canalizare  în satele Valea Voievozilor  şi  Răzvad  .

Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor, dar şi o extindere în satul Răzvad este finanţat  prin PNDL şi are o valoare de 12.739.476 lei.

Prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării și lucrări de branșament pentru gospodăriile din zonă. Firma constructuare   lucrează  într-un ritm alert  şi există şanse ca investiţia să fie finalizată  mult mai  devreme . 

Edilul  Emanuel  Spătaru  însoţit de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședintele Alin Manole  a mers în teren  pentru verifica stadiul lucrărilor realizate în cadrul proiectului „Extinderea sistemului de canalizare în satele Valea Voievozilor și Răzvad, Comuna Răzvad”, proiect finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad a făcut o scurtă prezentare  a investiţiei .

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea este încrezător că  firma contructoare  va continua ritmul  susținut al lucrărilor.

Admnistraţia răzvădeană mai are o serie de proiecte în plin proces de implementare iar alte vor demara în curând şi asta pentru că a primit un real sprijin din partea CJ Dâmboviţa şi din partea Guvernului Dăncilă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.