Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Răcari, au fost deschise „porțile școlii”, cu urări de bine și mari speranțe

Autor:

Data: 10 septembrie 2019, 19:25

  •  
  •  
  •  

Unul din momentele cele mai deosebite ale primelor zile de toamnă este cel al începerii anului școlar.

Deschiderea noului an școlar este un prilej de bucurie și emoție pentru elevi, părinți, dascăli și pentru noi, cei care ne aducem aminte cu nostalgie de momentele în care așteptam cu nerăbdare începerea școlii.

Luni, 9 septembrie, sute de elevi din   unităţile  şcolare de la Răcari și-au revăzut sau și-au cunoscut pentru prima dată colegii şi profesorii alături de care vor petrece următorul an pe băncile școlii. Prima zi de școală a venit cu mari emoții, mai ales pentru micuții din clasele pregătitoare, care s-au „dezlipit” cu greu de lângă părinți și au trecut în dreptul „doamnei învăţătoare”.

Festivitatea deschiderii noului an școlar  la  Răcari  a început cu discursuri, urări de bine și mari speranțe. Alături de  directorii  instituțiilor  de învățământ, s-au mai aflat  preoţii,  edilul Marius Caraveţeanu ,consilieri locali,părinţii şi bunicii.

 Edilul Marius Caraveţeanu  şi  directorii unităţilor şcolare  răcărene au deschis „porțile școlii” cu un cuvânt de început prin care le-a prezentat noilor elevi și nu numai care este rolul școlii.

Tuturor celor implicați în noul an școlar, copii, părinți, dascăli,autorităţi locale, le urăm succes și multe realizări!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.