Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Festivitatea de începere a anului şcolar la Seminarul Teologic din Târgovişte

Autor:

Data: 9 septembrie 2019, 15:14

  •  
  •  
  •  

La Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, au avut loc ceremoniile legate de deschiderea noului an școlar.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, în sala de festivități a acestei instituții teologice, în prezența oficialităților  municipale, aparlamentarilor  şi a corpului profesoral al școlii, a elevilor și părinților acestora.

La festivităţi au participat deputaţii Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan, Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte, viceprimarii  Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, city managerul  Gabriel Boriga, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Radu Popa, inspectorul şef  al ISU Dâmboviţa, col. Mihăiţă Păun şi alţi invitaţi. Evenimentul a fost deschis de slujba deTe Deum.

După săvârșirea Te Deum-ului, Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte  a adresat un gând celor prezenţi.   Înaltpreasfinția Sa a rostit un pilduitor cuvânt de învățătură, în care a reliefat faptul că, împreună cu Biserica, Școala este o instituție fundamentală pentru existența istorică și bunul mers al națiunii noastre.

În finalul cuvântului său, Înaltpreasfinția Sa a urat „bun venit” elevilor din clasa a IX-a și i-a îndemnat pe toți, profesori și elevi, să înainteze cu bucurie pe calea cunoașterii, a înțelepciunii și a slujirii adevărului, rugând pe Bunul Dumnezeu să binecuvinteze activitatea de cercetare din această școală eparhială de teologie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.