Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Clopoțelul a sunat şi la Răzvad. Primăria şi CL Răzvad le-au pregătit şi anul acesta surprize preşcolarilor şi şcolarilor

Autor:

Data: 9 septembrie 2019, 19:59

  •  
  •  
  •  

Cu frunze arămii așternute pe drum, cu miros de toamnă și cu emoții, cu inima strânsă, cu bucuria revederii,  cam aşa  a arătat  prima zi de școală.

Anul şcolar 2019-2020 a debutat luni, iar toate şcolile din  judeţul  Dâmboviţa au fost animate de elevi, profesori şi părinţi. 

Şi pentru   preşcolarii, şcolarii, cadrele  didactice şi  administraţia   locală din comuna  dâmboviţeană  Răzvad , festivitatea de la careu a fost una   plină de  emoţii, bucurii şi  noi provocări.

Nu au lipsit invitaţii de la judeţ, preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedintele CJ, Alin Manole  şi inspectorul şcolar general, prof. Cristina Stroe. Emoţiile au fost mari pentru toţi cei care au participat la festivitatea de deschidere.

Conducerea Şcolii Răzvad  a transmis mesajul cu ocazia noului an şcolar dar totodată a ţinut să sublinieze faptul că   beneficiază de un real sprijin din partea administraţiei locale.

Administraţia locală de la Răzvad condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a făcut toate eforturile pentru ca şcolarii şi preşcolarii de la Răzvad  să înceapă cursurile în condiţii decente.

Una dintre preocupările constate ale autorităţilor locale din comuna  dâmboviţeană  Răzvad este bunăstarea copiilor, în special a celor care urmează o formă de învăţământ.

Toţi elevii răzvădeni dar şi preşcolarii  au primit  pentru al treilea an consecutiv, pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei şi Consiliului Local  Răzvad, respectiv câte un set de  rechizite şcolare.

Pachetele cu rechizite au conţinut diferit  în funcţie de nivelul de studiu. Pentru preșcolari sunt prevăzute acuarele, caiete desen, plastelină, un set de creioane colorate, un set cariocă precum și pensule.

Pentru elevii din clasele pregătitoare – IV sunt prevăzute  caiete, acuarele, un penar complet echipat, precum și un bloc de desen. Pentru elevii din clasele V – VIII sunt prevăzute penare complet echipate și caiete studenţeşti atât de matematică cât și de română.

Nu au fost uitate nici cadrele didactice, cărora administraţia locală  le-a asigurat  minimul de materiale didactice necesare desfăşurării  activităţii şcolare. Un gest deosebit   din partea autorităţilor dar şi apreciat de cadrele didactice.

La Şcoala Răzvad există de astăzi, dotări noi şi  la sala de sport unde era nesar să se intervină.

Nu au lipsit mesaje invitaţilor de la judeţ.

Edilul Emanuel Spătaru  îşi respectă cu sfinţenie motto-ul: Împreună construim viitorul la Răzvad!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.