Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Şedinţa festivă a Consiliului Local Municipal Târgovişte în cadrul căreia au fost oferite titluri de cetăţean şi diploma de recunoşnită

Autor:

Data: 8 septembrie 2019, 20:48

  •  
  •  
  •  

Zilele Cetăţii Târgovişte au continuat duminică cu momente solemne.  Administraţia municipiului Târgovişte , conducerea CJ, prefectul şi subprefectul judeţului Dâmboviţa, parlamentarii, şefi de arme, invitaţi  de peste hotare şi târgovişşteni  au participat la slujba de la catedrala Mitropolitană din sfânta zi a Nașterii Maicii Domnului, dar și la procesiunea  ce a avut loc pe traseul: Mitropolia Târgovişte – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească- Curtea Domnească.

 A urmat în Sala Tronului de la Curtea Domnească, Şedinţa festivă a Consiliului Local Municipal Târgovişte  în cadrul căreia, s-au acordat o diplomă de recunoştinţă   echipei de fotbal Chindia Târgoviște pentru promovarea în prima ligă fotbalistică.

Au fost  acordate şi două  titluri de „Cetățean de Onoare” unor personalități târgoviște,  colonel Gheorghe Șerban și prof.dr. Florin Mihail Filipoiu. S-au oferit  diplome de recunoştinţă şi  elevilor târgovișteni care au obținut  rezultate  extraordinare la olimpiade și concursuri internaționale.

Nu au lipsit  mesajele  din partea primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, mesajul IPS Nifon Mihăiţă, rostit  de vicarul eparhial, pr.Ionuţ Ghibanu,președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, reprezentanții din Republica Moldova, Italia și Spania cu care municipiul este înfrățit,

 Au avut loc şi lansări de carte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.