Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Ocniţa, pe Platoul din Valea lui Șerb a avut loc Întâlnirea cu fiii satului

Autor:

Data: 8 septembrie 2019, 20:53

  •  
  •  
  •  

Duminică, 8 septembrie,de Sfântă  Marie Mică, pe Platoul din Valea lui Șerb, cu mic, cu mare, locuitorii  comunei dâmboviţene Ocniţa , administraţia locală condusă  de edilul  Eduard  Barcău şi invitaţii  de la judeţ s-au întâlnit  la Sărbătoarea satului.

Localitatea  Ocnița  a fost în mare sărbătoare, s-a marcat cum se  cuvine  cea  de-a XXVIII-a ediţie a Zilei comunei Ocniţa.

Şi, pentru a demonstra, încă o dată, că este alături de concetăţenii săi, primarul Eduard Barcău şi Consiliul Local Ocniţa au avut inedita iniţiativă, de a intitula acest eveniment – Întâlnire cu fiii satului.

Localnicii  au venit în număr destul de mare pentru a se bucura de surprizele pregătite de administraţia locală.  Suita de manifestări s-a desfășurat pe Platoul din Valea lui Şerb şi  ca noutate anul acesta administraţia a inaugurat şi noua scenă  realizată  din buget local.  Programul artistic a debutat  cu o suită  de dansuri şi cântece interpretate de micile  talente din comuna Ocniţa dar şi invitaţi din alte localităţi. Cristina Păun, Bianca Mutu, Raluca Dimache, Mădălina Stoica, Ansamblul folcloric Florile Ocnitei, Ansamblul de dansuri Parea al Comunității Elene, Ansamblul de dansuri Horo al Asociatiei Balgarska Radost au   creat o adevărată atmosferă  de  sărbătoare.

Ansamblul folcloric Florile Ocnitei,reprezintă cu mândrie comuna Ocniţa, prin muncă, seriozitate si perseverență în întreaga ţară.

 Nu au lipsit invitații de la județ, președintele CJ, Alexandru Oprea, inspectorul scolar  general, profesor Cristina Stroe și nu în ultimul rând primarii din localitățile Gura Ocniţei şi Răzvad,Sorin Ioniţă şi Emanuel Spătaru.

Nu au lipsit artişti  reunumiţi  Emilia Ghinescu şi Simona Dinescu.

Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Ocniţa au petrecut până  în noapte târziu, la final având parte şi de un foc de artificii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.