Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Stefan în mijlocul târgoviştenilor de ” Zilele Cetății Târgovişte “

Autor:

Data: 7 septembrie 2019, 10:27

  •  
  •  
  •  

Fosta Cetate de Scaun a Ţării  Româneşti , Târgovişte a  îmbrăcat  haine de sărbătoare .

De vineri,  6 septembrie și până duminică, 8 septembrie, au loc „Zilele Cetății Târgovişte ”, eveniment organizat de Primăria Târgoviște şi CLM Târgovişte, alături de Teatrul Tony Bulandra și Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.    

Ca de fiecare dată, deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan s-a aflat în mijlocul   târgoviştenilor alături de administraţia târgovişteană. Cu acest prilej a transmis şi un gând  târgoviştenilor :

“Zilele Cetății” reprezintă, pentru toți târgoviştenii, pentru dâmbovițeni, pentru cei care vor să cunoască tradițiile, obiceiurile şi cultura acestor locuri, un moment de respiro, de liniște, de revelație, de apropiere de valorile create de-a lungul istoriei noastre milenare.

Frumusețea unei toamne blajine, calde, se îmbină plăcut cu zumzetul și tumultul manifestărilor cultural-artistice care se consumă în aceste trei zile de sărbătoare la Târgoviște.

Manifestarea, repetată an de an cu și mai mult elan, cu și mai multe rezultate în plan economic și socio-cultural, este o emblemă a stării de bine a municipiului reședință a judeţului Dâmboviţa, este o emblemă a transformărilor care se produc continuu în viata noastră.Urez târgoviştenilor un călduros “La mulți ani” și petrecere plăcută!”, aafirmat  deputatul  Corneliu Ştefan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.