Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Școala nr.13 „Matei Basarab” din Târgovişte se află într-un stadiu de realizare foarte bun dată fiind amploarea proiectului și complexitatea lucrărilor

Autor:

Data: 4 septembrie 2019, 10:53

  •  
  •  
  •  

La Școala nr.13  „Matei Basarab”   din Târgovişte sunt în plină desfășurare lucrările care vizează cel mai mare proiect de reabilitare, modernizare și extindere a unei unități de învățământ implementat vreodată în municipiul Târgoviște, din fonduri nerambursabile.

Este un proiect care va schimba radical această unitate de învățământ, va fi una dintre cele mai moderne din țară.

În afară de reabilitarea celor două corpuri de clădire existente, se mai construiesc încă trei corpuri. În acest moment este bine conturat corpul care va găzdui laboratoarele, urmând ca lângă acesta să se ridice și sala de sport.

Investiția  se  află într-un stadiu de realizare foarte bun dată fiind amploarea proiectului și complexitatea lucrărilor.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan alături de cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu  şi Gabriel Boriga-city manager al municipiului Târgovişte,  a  făcut  o vizită  de lucru în teren, termenul de execuție prevăzut în contract este de 31 de luni, însă după ritmul în care lucrează constructorii este convins că lucrările vor fi finalizate mult mai repede.

Proiectul de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Școlii Gimnaziale „Matei Basarab” este finanțat din fonduri europene, are o valoare de 22 milioane lei și este cel mai mare proiect de dezvoltare a infrastructurii educaționale de la nivelul municipiului Târgoviște.

Pe toată perioada lucrărilor elevii vor fi relocați, pentru desfășurarea cursurilor, în două unități din municipiu, și anume clasa întâi și clasa pregătitoare va învăța la Școala Nr.11 „Paul Bănică”, cu program de dimineață, iar restul de clase la Liceul „Spiru Haret”, după-amiaza.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.