Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

OFSD Târgoviște şi-a ales conducerea. Carmen Holban,reconfirmată în funcţia de preşedinte

Autor:

Data: 3 septembrie 2019, 13:11

  •  
  •  
  •  

După cum ştim, PSD Dâmboviţa este în plin proces de alegeri  interne. Luni seară  au avut loc alegerile  la OFSD Târgoviște. Deputatul Carmen Holban a primit  din nou votul de încredere  pentru funcția de președinte OFSD Târgoviște. 

Lucrările conferinţei  de alegeri la OFSD Târgoviște au fost conduse  de către deputatul Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa. 

Nu au lipsit invitaţii  şi anume  deputat Elvira Sarapatin(Gorj), deputat Rodica Boboc (Vrancea), deputat  Rodica Paraschiv (Prahova) şi deputat  Maricela Cobuz (Suceava). NU a lipsit  europarlamentarul Rovana Plumb .

Deputatul Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa, a ţinut să felicite  noua  echipă a OFSD Târgovişte:   “ Am participat cu mare bucurie la alegerile Organizației municipale de femei a PSD Dâmbovița. OFSD Târgoviște a dovedit în ultimii ani că solidaritatea, grija pentru oameni și nevoile lor, demnitatea, implicarea în viața Cetății nu sunt doar principii incluse într-un program politic.
Doamnele social-democrate au fost întotdeauna în prima linie a bătăliilor politice, dar mai ales a acțiunilor caritabile, educative, culturale, etc. Le felicit pe colegele care fac parte din noua structura de conducere a OFSD Târgoviște și le doresc Succes!

Felicitări și mult SUCCES dragei mele colege, deputat Carmen Holban, în funcția de președinte OFSD Târgoviște!

Sunt sigură că vom colabora la fel de bine și în următorii ani!

Un gând special colegelor noastre deputat, care au fost alături de noi și de care ne leagă o prietenie deosebită:
– Elvira Sarapatin(Gorj);
– Rodica Boboc (Vrancea);
– Rodica Paraschiv (Prahova);
– Maricela Cobuz (Suceava).

OFSD – OMENIE – FERMITATE- SOLIDARITATE- DARUIRE”, a punctat deputat Claudia Gilia.

Şi deputatul Carmen Holban, preşedinte OFSD Târgovişte a transmis un mesaj :”  Într-o atmosferă destinsă, a avut loc Conferința de Alegeri a Organizației Femeilor Social-Democrate din Târgoviște, în urma căreia am obținut un nou mandat în fruntea acestui organism vital pentru sănătatea PSD.

Le mulțumesc colegelor deputate Sarapantin Elvira, Boboc Rodica, Paraschiv Rodica și Cobuz Maricela pentru faptul că au fost alături de mine la aceste alegeri și de asemenea mulțumesc prietenei mele deputat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița, pentru modul exemplar in care a condus ședința de alegeri!

Un gând special de mulțumire doamnei președinte OFSD și PSD Dâmbovița, europarlamentarul Rovana Plumb, pentru prezență, cât și primarului municipiului Târgoviște și președinte PSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pentu susținere!În final, mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă asigur de aceeași prețuire! “, a declarat Carmen Holban .

Conferinţa Judeţeană  de alegeri la PSD Dâmboviţa, va avea loc pe data de 20 septembrie 2019.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.