Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Femeile Social Democrate și-au reiterat sprijinul pentru Viorica Dăncilă la funcția supremă în stat

Autor:

Data: 2 septembrie 2019, 9:20

  •  
  •  
  •  

Cea de-a șaptea ediție a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate a  avut  loc la Constanța, la Pavilionul Expozițional. Peste 300 de femei social- democrate din  întreaga ţară au fost prezente.

Şi o delegaţie a   femeilor  social-democrate  din Dâmboviţa, condusă de preşedintele OFSD Dâmboviţa, deputatul Claudia Gilia  a participat  la Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate.

Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, iar cuvântul de deschidere a lucrărilor a fost rostit de președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

Liderii la nivel național ai partidului s-au alăturat școlii de vară a femeilor social-democrate, care, ca subiect central, trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Alături de Viorica  Dăncilă au mai participat secretarul general al PSD, Mihai Fifor; secretarul executiv Eugen Orlando Teodorovici, președintele organizației de femei, Rovana Plumb; secretarul OFSD, Maria Lazăr; primarul general al Capitalei, Gabriela Firea; președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu; primarul municipiului Costanța, Decebal Făgădău, precum și europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini .

Deputatul Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița,a participat  alături  de colegele  din OFSD Dambovita, la Școala  Politica de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate şi  susţine că de-a lungul timpului, femeile Prin PSD au demonstrat că sunt serioase, implicate și lucrează pentru rezultate concrete.

“Ne-am reîntâlnit grupate în jurul unui obiectiv național: să facem din România o țară în care femeile să aibă aceleași drepturi și în realitate, nu doar pe hârtie, în care fiecare femeie bine pregătită să aibă șanse egale la angajare și vocea femeilor să fie auzită și respectată.

Acolo unde femeile au avut putere au făcut multe lucruri pentru comunitățile lor: femeile din Consiliile Locale sau Județene, doamnele cu funcții de primar, parlamentar, miniștrii și premier avind un bilanț impresionant.

În Parlament am militat zi de zi pentru a implementa politici publice pentru întărirea egalității de gen, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntau femeile (în special nesiguranța financiară, lipsa educației sau a unui loc de muncă, violența domestică sau hărțuirile și abuzurile de orice fel).

Astăzi, Femeile Social Democrate și-au reiterat sprijinul pentru doamna Viorica Dăncilă la funcția supremă în stat.

Faptele și cifrele sunt de partea noastră, în mandatul doamnei Premier Viorica Dăncilă:

•           Au crescut pensiile și salariile în medie cu 30%;

•           A crescut PIB-ul țării cu aproape 300 mld;

•           S-au dublat investițiile publice (în drumuri, școli și spitale);

•           Au crescut veniturile bugetare cu aproape 100 mld;

•           Au crescut de 11 ori sumele atrase de la Uniunea Europeană;

•           A scăzut datoria guvernamentală cu 2,6%;

•           A crescut puterea de cumpărare a salariaților cu 22,5%;

•           A scăzut șomajul de la 4,8% la 2,9%.

PSD a obținut aceste rezultate pentru că am înțeles că binele românilor trebuie să fie mai presus de orice obiectiv meschin, politicianist.

Noi, femeile din PSD, înțelegem nevoile femeilor, ale familiei și ale comunităților locale și vom depune toate eforturile necesare pentru a da primul Președinte al României, o femeie cu rezultate foarte bune in activitatea guvernamentala.

Sunt mandra ca fac parte din Organizatia de Femei a Partidului Social Democrat. ” a declarat deputatul Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.