JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

89 de intervenţii şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 26 august – 01 septembrie 2019

Autor:

Data: 2 septembrie 2019, 19:21

În perioada 26 august – 01 septembrie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 89 de evenimente: 15 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 45 incendii de vegetaţie, 19 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 6 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o deblocare ușă și 5 salvări de animale).

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 227 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 1 acțiune de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare sirene).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ.

Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google