Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Şedinţa ordinară a CLM Târgovişte din data de 28.08.2019. Cristian Stan şi-a pus în joc mandatul de primar

Autor:

Data: 28 august 2019, 15:54

  •  
  •  
  •  

Dezbatere  aprinsă , cu mandatele  pe masă în CLM Târgovişte, între consilierul liberal, Adrian Ghinescu şi edilul Cristian Stan. Finalul dezbaterii  ar fi trebuit să anunţe demisia  consilierului liberal Adrian Ghinescu .

CLM Târgovişte s-a reunit în şedinţă ordinară.  Lucrările şedinţei au decurs ca la carte până la  punctul 8 de pe ordinea de zi, ce a vizat  proiectul de hotărâre  privind demararea procedurii  de achiziţionare de  către Municipiul Târgovişte   a unui  teren  în suprafaţă  de 2388mp, situat   în municipiul Târgovişte , strada  Nicolae Dobrin.   

Acest proiect de hotărâre  a stârnit o dezbatere aprinsă între între consilierul liberal, Adrian Ghinescu şi edilul Cristian Stan. Concret, consilierul liberal, Adrian Ghinescu  susţinea cu tărie  că municipalitatea  vrea să cumpere   un teren care este deja în domeniul public-adică aparţine primăriei, pe de altă parte,  edilul Cristian Stan a încercat  să –l lămurească pe  alesul liberal că nu are dreptate, venind cu argumente concrete   în baza  extrasului  de carte funciară  din data de 14.08.2019, spunăndu-i  liberalului, clar şi răspicat,  că în baza  extrasului de  carte funciară ,  terenul  în suprafaţă  de 2388mp, este proprietate privată.

Sub nicio formă, consilierul liberal, Adrian Ghinescu nu   a dat dovadă de înţelegere,  drept pentru care edilul Cristian Stan  a solicitat  direcţiei     de specialitate să aducă toate documentele de intabulare să-i facă dovada  liberalului că  terenul  în suprafaţă  de 2388mp, pe care primăria  vrea să-l  achiziţioneze este proprietate privată. 

Înainte de a aduce toate documentele, edilul Cristian Stan  a  lansat o provocare  destul de  dură  consilierului  liberal , şi anume, fiecare să-şi pună mandatul pe masă iar la finalul dezbaterii, cine nu are dreptate să-şi dea demisia.   Edilul Cristian Stan  a anunţat public că-şi pune mandatul pe masă, cu o oarecare reţinere şi   consilierul liberal, Adrian Ghinescu   a  spus că-şi pune mandatul pe masă.
 Imediat, direcţia de specialitate a adus  documentele şi    atât consilierul liberal, Adrian Ghinescu s-a lămurit că afirmaţiile sale nu erau   reale cât şi ceilalţi consilieri liberali.

 În concluzie, edilul Cristian Stan  a avut dreptate iar   potrivit provocării  pe care a acceptat-o  consilierul liberal, Adrian Ghinescu ar fi trebuit să-şi dea  demisia , însă  nu s-a întâmplat  acest lucru. După mai bine de o jumătate de oră în care au avut loc dezbateri  aprinse pe  acest subiect, proiectul a fost votat în unanimitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.