JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A patra acțiune de combatere a insectelor de disconfort, la Târgoviște

Autor:

Data: 27 august 2019, 16:19

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că în perioada 03 – 08 septembrie 2019, în intervalul orar 630 – 930, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv cartierele Priseaca şi Sagricom), se va executa a patra etapă de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi, gândaci etc.), prin pulverizare aeriană. 

Tratamentul se va executa doar o singură zi, începând cu prima zi a perioadei menţionate. În cazul în care vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, acţiunea se va amâna pentru următoarea zi propice acestei activităţi.

Combaterea dăunătorilor se va face cu insecticidul SOLFAC TRIO EC 200, substanță produsă de divizia Bayer şi avizată de Ministerul Sănătaţii Publice, produs care nu este dăunător pentru oameni şi mediul înconjurător, dar este toxic pentru albine şi organisme acvatice.

Pentru evitarea intoxicaţiilor familiilor de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanţă de 10 kilometri faţă de locul unde se execută tratamentul.

De asemenea, păşunatul şi consumul de fructe în zonele supuse tratamentului trebuie evitate.     

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google