Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Replicile şi explicaţiile CJ Dâmboviţa la atacurile politice 

Autor:

Data: 22 august 2019, 14:02

  •  
  •  
  •  

Proiectele  privind  dezvoltarea infrastructurii judeţului Dâmboviţa, se pare că au devenit subiect de dispută politică în ultima vreme.  

Acest lucru este trist, şi cred că interesul pentru dezvoltarea  judeţului,indiferent de culoarea politică ar trebui să primeze, însă   aceste atacuri şi replici nu fac altceva decât   să pună  într-un  con de umbră  devoltarea  zonei.  

Oameni buni, fapte şi nu vorbe. 

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru  Oprea a susţinut  o conferinţă  de presă   în cadrul căreia  a încercat  să prezinte cum stau lucrurile dar totodată  să răspundă  unor atacuri politice venite din partea unui  politician dâmboviţean .

Primele  două proiecte sunt cele legate de DN 7 şi DN 71 iar preşedintele CJ, Alexandru Oprea  susţine că Consiliul Județean Dâmbovița nu este responsabil pentru proiecte naționale, gestionate de entități ale administrației publice centrale, așa cum este cazul drumurilor naționale. Mai mult, şeful judeţului, susţine  că  la ultima vizită  a premierului Dăncilă în Dâmboviţa, adică pe 11 august  2019,  i s-a adus  la cunoştinţă   reprezentantului Guvernului , problema legată  de proiectele DN 7şi DN 71. 

 Trecând mai departe,  un alt proiect   de dispută politică  este stadionul de la UM Gară.  Şeful judeţului a prezentat o radiografie a demersurilor făcute  pentru această investiţie  şi a ţinut să sublinieze că  astfel de obiective nu se fac peste noapte.

 În ceea ce priveşte  transferurile  de terenuri  de la MapN, cele 11ha, către   Primăria  Târgovişte  şi CJ Dâmboviţa, preşedintele CJ, Alexandru Oprea  susţine  că se poartă  o corespondenţă  între instituţiile abilitate  în vederea realizării acestui obiectiv.

 Privind reabilitarea clădirii CJ Dâmboviţa, şeful judeţului  Dâmboviţa, spune că acest proiect  a fost depus pe mai multe  surse de finanţare însă nu s-a încadrat  din lipsa unor documente  care atestă data construcţiei şi  alte  informaţii tehnice. În consecinţă,  se fac demersuri  pentru obţinerea tuturor documentelor  necesare.

Replicile  şi explicaţiile venite din partea preşedintelui CJ, Alexandru  Oprea  au continuat  şi cu privire la proiectele ce vizează:  realizarea de baterii antigrindină, stațiunea montană, extinderea parcurilor industriale, reabilitarea Curții Domnești, apă – canal pe POIM, Ambulatoriu și UPU Spitalul  Judeţean de Urgenţă  Târgovişte şi nu în ultimul  rând   proiectul ce vizează  capitolul Salubritate – realizare  depozite  la Aninoasa şi Titu.

 Cred  că este momentul  ca  politicenii şi  reprezentanţii administraţiei judeţene  să renunţe la jocul atacurilor  versus  replici şi explicaţii, şi să treacă  concret la fapte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.